fbpx

Jireel (SE)

Ke 23.10.2024 Vaunusali
Ovet 20:00, keikka 21:00
Liput Tiketistä 8.3. klo 11 alkaen: ennakkoon 34,5 € / ovelta mikäli jäljellä 35€
K18

Ruotsalainen räppäri Jireel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen keikalle osana Skandinavia-kiertuettaan ja esiintyy Helsingin Korjaamolla 23. lokakuuta!

Jireel on Tukholmasta kotoisin oleva rap-artisti, laulaja, lauluntekijä ja tuottaja. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä vuonna 2016 ja on siitä lähtien kerännyt yli 500 miljoonaa striimiä Spotifyssa. Hänen debyytti-EP:nsä ”Jettad” sisälsi hittisinglet ”Cataleya” ja ”Snap”, jotka kumpikin nousivat platinarajan yli vain muutamassa kuukaudessa julkaisun jälkeen. Vuonna 2018 Jireel voitti ”Vuoden artisti” -palkinnon arvostetussa ruotsalaisessa P3 Guld -gaalassa ja ”Paras uusi artisti” -palkinnon Ruotsin Grammy-gaalassa. Menestyksen jatkumona Jireel julkaisi studioalbumin ”18”, voittaen lopulta Grammy-palkinnon kappaleesta ”Alla Mina” vuonna 2019, sekä ”Paras hiphop” -palkinnon.

Vuonna 2020 Jireel julkaisi albuminsa ”Sex Känslor” jonka seurauksena artistin menestys jatkui hänen voittaessaan mukaan lukien P3 Guld ”Vuoden artisti” -palkinnon sekä arvostetun ”Vuoden lauluntekijä” -palkinnon. Jireel aloitti vuoden 2021 henkilökohtaisimmalla EP:llään ”1953”, joka kertoo hänen isänsä menetyksestä. Uusia äänimaailmoita tutkiessaan Jireel loi mukaansatempaavan afrobeat-kappaleen ”Passé” ollessaan Lagosissa, Nigeriassa. Vuonna 2022 Jireel julkaisi odotetun albuminsa ”MOTY”, jossa sisältää suosittuja kappaleita kuten ”Mano” ja ”Topp idag”. Siitä lähtien Jireel on säilyttänyt aktiivisen läsnäolonsa musiikkikentällä, julkaisten kappaleet ”Aura” ja ”Wine” vuonna 2023.

”Viime vuosina olen huomannut, että ruotsalainen musiikki leviää Ruotsin rajojen ulkopuolelle ja että meillä on paljon faneja naapurimaissamme. Tunsin, että nyt on aika tavata yleisöä ympäri Skandinaviaa”, Jireel kertoo.

Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 8.3. klo 11. Keikka on K18.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot