fbpx

Jenna Alexa, ellaella

Pe 26.4.2024 Vintti
Ovet klo 20.00
ellaella 20.30
Jenna Alexa 21.30
Liput Tiketistä: ennakkoon 11,5 € / ovelta mikäli jäljellä 13 €
K18

Laulaja-lauluntekijä Jenna Alexan kappaleissa 2000-luvun taitteen rock-musiikin vaikutteet kohtaavat tämän päivän tummat ja modernit tuotannot. Upealla laulusoundillaan artisti tulkitsee musiikkiaan uskottavan raa’asti päästen kuulijansa ihon alle koskettavilla ja rehellisillä teksteillä.

Jenna herätti kiinnostusta vahvalla laulusoundillaan jo debyytti-EP:llään ”Ei oo aikaa”. Jennan esikoisalbumi ”10 askelta” julkaistiin helmikuussa 2023. Hän on kirjoittanut omien kappaleiden lisäksi kappaleita myös muille artisteille, muun muassa Bessille. Levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa hän solmi marraskuussa 2017.

ellaella on karismaattinen ja pippurisen herkkä tuore artisti suomen musakentällä. Hänen laulunsa kertovat hänelle erittäin henkilökohtaisista ja tärkeistä aiheista, joista huokuu suuri herkkyys ja romantiikka. Artistin tuotannot vaihtelevat dream pop -tunnelmoinnista, energiseen ja dramaattiseen poppiin joka kuuluu myös hänen ensimmäisellä EP:llä joka kantaa nimeä ”Haluu mua” .

Esiintyminen ja keikkailu on ellaellalle kaikkein tärkein asia ja myös näkyy hänen valloittavasta lavapersoonastaan.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot