fbpx

Jaakko Eino Kalevi, Juppe

Ovet 20.00
Juppe 21.00
Jaakko Eino Kalevi 22.00

Jaakko Eino Kalevi on multi-instrumentalisti, joka yhdistää musiikissaan folkkia, funkkia ja psyke-rokkia trippaavaksi kokeelliseksi popiksi. Hän aloitti musiikin tekemisen jo lapsena opetellen omatoimisesti soittamaan kitaraa, käyttämään beat-ohjelmistoja ja tutustumalla laajasti musiikin eri genreihin, kuten prog-metaliin, hip hoppiin, reggaeen, discoon, teknoon ja moniin muihin. Artistin aiemmista julkaisuista kuullaan hänen laaja musiikkitietoisuutensa, kuten 2010 julkaistusta albumista ”Modern Life” ja 2013 julkaistusta EP:stä ”Dreamzone”.

Jaakko Eino Kalevi on julkaissut uransa aikana lukuisia teoksia, niin soolona kuin eri yhtyeiden kanssa. Yhtyeiden, kuten Puppa J:n, Laulurastas- ja Muuan Mies-yhtyeen kanssa. Hän on esiintynyt uransa aikana keikkaillen ympäri Eurooppaa ja Suomea.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot