fbpx

LOPPUUNMYYTY: Ida Elina: Joulukonsertti

To 21.12.2023 Kulmasali
Numeroimattomat istumapaikat
Ikäraja: ei ikärajaa
Aikataulu: Ovet 18:00, keikka 19:00
Liput: 29,5 € / ovelta mikäli jäljellä 32,5 €

Palkittu taiteilija ja popkanteletar Ida Elina luo joulun tunnelmaa intiimissä joulukonsertissa Kulttuuritehdas Korjaamolla  torstaina 21.12. Jouluviikon konsertissa kuullaan rakastettuja jouluklassikoita Suomesta ja maailmalta sekä joululauluja taiteilijan omasta tuotannosta. Kantelemusiikki vie tunnelmaa riehakkaasta herkkään, hiljentyen jouluun. Tervetuloa mukaan joulun tunnelmallisimpaan konserttiin!

Laulaja-lauluntekijä, popkanteletar, Ida Elina on kansainvälisesti keikkaileva artisti, joka on palkittu mm. Kanteleliiton Vuoden Kansainvälistyjä -palkinnolla 2023, Evento Awards Vuoden esiintyjä- palkinnolla, Vuoden Kantele-tunnustuksella, sekä voittanut 1.kansainvälisten kantelekilpailujen ammattilaissarjan.

Ida Elina on konsertoinut yli 20 maassa, viimeisimpänä lokakuussa useita esiintymisiä Taiwanilla.  Ida Elina on julkaissut 6 albumia, joista viimeisin lokakuussa Aasian markkinoille suunnattu kokoelma Fearless ja hän julkaisee vielä kaksi joulusingleä ennen joulua.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot