fbpx

Hulda Huima (levyjulkkarit), Ghost World

Hulda Huima on muusikko ja mediataiteilija Minna-Kaisa Kallisen alter ego, jolta on kymmenen vuoden aikana ilmestynyt neljä kiitettyä pitkäsoittoa omaehtoista rockia. Helmi Levyjen julkaisemien levyjen herkät, humoristiset ja rajutkin laulut ja ahkera keikkailu ympäri maata ovat kasvattaneet Hulda Huimalle uskollisen kuulijakunnan. Muurahaiset nukkuu -levyn Kallinen julkaisee keväällä 2023 perustamallaan feministisellä Minna Records -levymerkillä.

Kouvolassa 2014 perustettu Ghost World on uuden kotimaisen vaihtoehtorockin mielenkiintoisimpia nimiä, joka vie kuulijansa omituiselle matkalle täysin omiin maailmoihinsa. Nelikon dynaaminen musiikillinen tunnelataus imee kuulijan sisäänsä kuin portti toiseen, kohisevan uniseen ja lasisen kauniiseen ulottuvuuteen. Tässä on juuri se yhtye, jonka tahdissa on hyvä antaa hiusten kasvaa ja harhailla samalla itsensä eksyksiin omiin haaveisiinsa. Mielessä vilisee monia tutun kuuluisia äänimaailmoja, mutta silti Ghost Worldia ei voi verrata kuin itseensä.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot