fbpx

Horace Andy (JM)

Legendaarinen roots-laulaja Horace Andy Korjaamolle 4.4. Dub Asante Bandin kanssa

To 4.4. Vaunusali, Korjaamo
Ovet klo 20
Showtime klo 21
K18

Uppoudu dubin autenttisiin ääniin, kun ikoninen reggae-veteraani Horace Andy astuu lavalle Helsingin Korjaamossa 4.4. Valmistaudu sielua koskettavien rytmien ja uniikin lauluäänen vietävään iltaan, joka vie sinut lähelle roots-liikkeen ydintä.

Vuonna 1990 hänet löysi bristolilainen trip-hop-yhtye Massive Attack. Hän äänitti kappaleen ”One Love” heidän vuoden 1991 debyyttialbumilleen ”Blue Lines”. Yhtyeen suosio toi Andyn nuoremman sukupolven faneille. Kun Massive Attack julkaisi oman levy-yhtiönsä, Melankolicin, he julkaisivat Skylarking -kokoelman Andyn urahiteistä. Andy on Massive Attackin pyörivän vierasartistryhmän ainoa laulaja, joka esiintyy yhtyeen jokaisella albumilla.

Muutama vuosi sitten julkaisu Midnight Reggae -levy oli selvä merkki Jamaican yhden legendaarisimman musiikintekijän kyvystä luoda vieläkin kypsiä roots-hittejä koko maailmalle.

Liput myyntiin Tiketissä 31.1. kello 10:00.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot