fbpx

Hit The Breaks: Jimi Tenor Band + Bronze, Silver & Brass

Pe 6.9.2024 Kulmasali
Liput: 24,5 € / ovelta 26 €
20 Ovet
21 Bronze, Silver & Brass
22.30 Jimi Tenor Band
K18

Jimi Tenor Band
Jimi Tenor on suomalainen muusikko, laulaja, säveltäjä ja multi-instrumentalisti. Hän on julkaissut useita albumeita ja tehnyt yhteistyötä monien muiden artistien kanssa kuten Tony Allen, Maurice Fulton, Freestyle Man.. Jimi Tenorin musiikki on tunnettu sen ainutlaatuisesta yhdistelmästä jazzia, elektronista musiikkia, funkkia ja afrikkalaisia rytmejä. Hän on myös tunnettu innovatiivisista live-esiintymisistään ja visuaalisista showistaan. Jimi Tenor Band kasattiin korona-aikana, kun kansainvälinen musiikkikenttä ei voinut tavata. Jimi Tenor aloitti yhteistyön kotimaan instrumenttiensa mestareiden Lauri Kallion, Heikki Tuhkasen ja Eeti Niemisen kanssa. Tämä kokoonpano on jo tunnettu lavaesiintymisissään hurjista sooloista. Kokoonpanossa soittaa myös Jimi Tenorin ystävä ja vuodesta 2004 rumpalina toiminut Ghanalainen Ekow Alabi Savage, kotimaan taiteilijanimeltään Ekowmania.

Heti koronan helpotettua ja euroopan kiertuekentän avauduttua bändi teki laajan kiertueen Saksaan ja Itävaltaan. Jimi Tenor Band soittaa Jimi Tenorin sävellyksiä, joissa yhdistellään afrofunkia, jazzfuusiota sekä vapaata improvisaatiota. Ghanalainen Ekow Alabi Savage on soittanut Jimi Tenorin kanssa jo kaksikymmentä vuotta. Rytmiryhmän taituri Ekowmania on kiertänyt Jimi Tenorin luottosoittajana maailmanlaajuisesti kokoonpanossa Jimi Tenor & Kabukabu. Yhtye julkaisi kolme albumia Sähkö recordings ja Kindered Spirits levy-yhtiöille. Jimi Tenor Bandin nykyinen levy-yhtiö on ghanalais-saksalainen Philophon.

Kokoonpano:
Jimi Tenor-saksofoni, huilu, syntetisaattori, laulu
Lauri Kallio-Kitara, basso, laulu
Ekow Alabi Savage-rummut, perkussiot, laulu
Heikki Tuhkanen-Tuuba, pasuuna, laulu
Eeti Nieminen-rummut, laulu

Bronze, Silver & Brass

Bronze Silver & Brass on uusi kahdeksanhenkinen brass band. jonka musiikissa kuulee vaikutteita yhtyeiltä Young Blood Brass Band ja Hypnotic Brass Ensemble. Melodiset soulia, jazzia, hiphoppia ja afrobeat-rytmejä yhteen punovat kappaleet syntyvät frontmanin Joose Kyyrön kynästä. Yhtyeen jäseninä on ansioituneita, lukuisissa tunnetuissa kokoonpanoissa soittaneita jazz ja soul-puhaltajia kuten Jay Kortehisto, Erno Haukkala, Eero Savela sekä Joona Kilponen. Joose on tuttu useista soul- ja funk-yhtyeistä kuten The Funky Sound Foundation, Emilia Sisco ja Frankosun & The Family. Timmion Records julkaisee yhtyeen ensimmäisen 7″ singlen kesällä 2024.

Kokoonpano:
Joose Kyyrö – saksofonit
Eero Savela – trumpetti
Joona Kilponen- trumpetti
Jay Kortehisto – pasuuna
Erno Haukkala – pasuuna
Jussi Nykänen – kitara
Kenneth Ojutkangas – sousafoni
Elias Ojutkangas – rummut


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot