fbpx

Hatari (IS)

ISLANTILAISYHTYE HATARI PALAA SUOMEEN

Viimeksi Provinssissa yleisön hullaannuttanut teknoa, punkia ja industrialia sujuvasti sekoittava Hatari palaa syksyllä Helsinkiin. Raa’alla visuaalisuudella ja tummalla dramaattisuudella lumoava yhtye nähdään Korjaamolla lauantaina 8. lokakuuta 2022. Liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 10.8. klo 10.

BDSM-elementtejä ja teatraalisuutta liveshow’ssaan hyödyntävä Hatari on nähty edellisen kerran loppuunmyydyssä Nosturissa sekä kuluvana kesänä Provinssissa. Bändi on tunnettu kysyvästään luoda intensiivinen tunnelma suvereenisti ympäristössä kuin ympäristössä, joten myös Korjaamolla luvassa on intiimi ja ainutlaatuinen keikkakokemus.

Vuoden 2019 Euroviisuissa kansainvälistä kiinnostusta kerännyt Hatari tuo kappaleissaan esille antikapitalistinen aatemaailmansa, ja trion performanssitaidetta lähentelevät konsertit ovat omiaan luomaan kulttimainetta yhtyeen ympärille. Uutta musiikkia Hatarilta on kuultu viimeksi tänä vuonna “Dansið Eða Deyið” (suom. ”Tanssi tai kuole”) -singlen muodossa.

 

HATARI (IS)

La 8.10.2022

Helsinki, Korjaamo

Liput tulevat myyntiin 10.8.2022 klo 10 Tiketissä.

 

https://www.facebook.com/hatridmunsigra

https://www.instagram.com/hatari_official/?hl=fi

https://hatari.is/

https://www.fullsteam.fi/

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  8.10.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  8.10.2022 23:55
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon ennakkoon alk. 32,50 EUR
  Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.
  Lippujen varausaika 2 päivää.
  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.