fbpx

LOPPUUNMYYTY: GZA & Phunky Nomads

Torstai 29.2.2024 Vaunusali
Aikataulu: Ovet 20, Showtime 21
Liput tiketti.fi 13.12. klo 10 alkaen: 47,5 €
K18

Wu-Tang Clanin perustajajäsen GZA saapuu Korjaamolle 29.2.! Räppäri esittää kriitikoiden ylistämän Liquid Swords -albuminsa Phunky Nomads -livebändin kanssa. 

GZA, joka tunnetaan myös nimellä Genius, kuuluu legendaariseen Wu-Tang Claniin. Hän syntyi 22. elokuuta 1966 Brooklynissa, New Yorkissa, nimellä Gary Grice. GZA on laajalti tunnustettu yhdeksi hip-hop-yhteisön lahjakkaimmista sanasepistä.

Yhdessä serkkunsa, legendaarisen räppäri RZA:n ja muiden lahjakkaiden artistien kanssa hän perusti Wu-Tang Clanin vuonna 1992. Tästä hip-hop-yhtyeestä tuli nopeasti yksi rap-musiikin historian vaikutusvaltaisimmista ja menestyneimmistä kollektiiveista. GZA julkaisi soolodebyyttialbuminsa vuonna 1991 nimeltä ”Words from the Genius”, mikä loi perustan hänen nousulleen sooloartistina. Vuonna 1995 hän julkaisi toisen sooloalbuminsa ”Liquid Swords”, joka sai maailmanlaajuista tunnustusta ja jota pidettiin hip-hopin mestariteoksena.

Terävillä ja älykkäillä sanoituksillaan GZA esittelee ainutlaatuista riimittelytyyliää, sekä hänet tunnetaan eläväisestä ja runollisesta räppitavastaan, jonka sanoituksissa on usein viittauksia filosofiaan, tieteeseen ja populaarikulttuuriin. Koko uransa ajan GZA on tehnyt yhteistyötä eri taiteilijoiden kanssa ja osallistunut lukuisiin Wu-Tang Clanin projekteihin. Hän on myös julkaissut useita menestyneitä sooloalbumeja, mukaan lukien ”Beneath the Surface” (1999) ja ”Pro Tools” (2008).

GZA/Genius on edelleen vaikutusvaltainen hahmo hip-hop-maailmassa, ja hänen panoksensa Wu-Tang-klaaniin on ansainnut hänelle ikonisen aseman. Hänen musiikkinsa ja sanoituksensa kestävät edelleen ajan koetta ja toimivat inspiraation lähteenä monille nuorille artisteille ja faneille ympäri maailmaa.

Phunky Nomads -livebändi:
Ramsey Jones / MD, rummut
Phearnone / Viulu, koskettimet
Djibril Toure / Basso

Liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 13.12. kello 10:00.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot