fbpx

Ex Tuuttiz: On totta 10v-juhlakiertue

EX TUUTTIZ LÄHTEE SYKSYLLÄ ON TOTTA -ALBUMIN 10V-KIERTUEELLE!

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnetun Ex Tuuttixen ”On totta” -debyyttialbumin julkaisusta tulee tammikuussa 2023 kuluneeksi täydet kymmenen vuotta. Suomiräpin omaleimpaisimpiin tekijöihin lukeutuva räppäri/tuottaja suuntaa juhlan kunniaksi syksyllä albumin 10v-juhlakiertueelle.

Kiertueen keikoilla kuullaan ”On totta” -albumi kokonaisuudessaan sekä muutama valittu pala artistin muusta tuotannosta.

Monsp Records julkaisi ”On totta” -albumin tammikuussa 2013. Mm. kappaleet ”Pitkät vitut blogosfääriin”, ”Kantaa ottava kappa le” ja ”Totuus” sisältävä pitkäsoitto nousi Suomen virallisen listan sijalle 3.

”Nöyrä kiitos kaikille ketkä on käyneet keikoilla ja tukeneet näinä vuosina. Tommi ja Kride oli silloin joskus 2010 about vähän ottaneet mut siipensä suojiin, tavattiin dubstepin parissa Redrumissa ja Kutosella mut tietty vino huumorintaju ja vaikka sitä mä en ainakaan voinut ääneen tunnustaa niin huumoriin verhottu rakkaus räppiä kohtaan varmaan yhdisti. Kride tuli joskus ku ei oltu viel ikinä puhuttu kutosen röökikopissa mun luo ja sano ”etelärannikko” mikä oli meiän törkeä biisi johon oltiin tehty kaverin kameralla ja koneella video. Mä pukeuduin pelkkään dickies-uniformuun ja tukka oli tarkalla letillä aina koska olin gangsta-curious ja puhuttiin muistaakseni ainakin et tykätään samanlaisista vaatteista. 2011 Kriden eka levy jolla mä vierailin näytti yllättäen et okei tää homma voi lähteä käsistä ja Kride oli pyytäny jo aiemmin saisko hän tuottaa mulle levyn kun olin semmosena ulkopuolisena moottoriturpana ajautunut niiden vähän vakavampaan (mitä en ole koskaan halveksunut) räppiyhteisöön heilumaan. Vähän niinku memphis-räpissä on sellasia ”DJ Sound presentz…” levyjä. Niiden yhteisö otti räpin tosissaan niinku mäki halusin ottaa ja se oli mulle uutta ja hienoa. Et sen saiki ottaa vähän vakavammin. Levy tehtiin Kriden olkkarissa 10€ mikillä, olin nuori ja kova vittuilemaan. Pajaria myös poltin kuin hullu jos nimi jäi epäselväksi. Mul on aina ollut tosi vastarannan kiiski-asenne et halusin mennä jollain ihan omalla ja oudolla tyylillä ja vituttaa kaikkia aitopäitä, mikä on vuosien varrella menny varmaan välillä liian pitkällekin siihen nähden että oikeesti kyllä hipedihop on mun kurjalle elämälle antanut paljon merkitystä. Mä halusin tulla jostain semmosesta nenäkkäästä ja ulkopuolisesta paikasta räppiin koska vaik se klisee onkin niin mä kyllä olin sitä. Kride oli vähän semmosena isoveljenä siinä ja en mä ilman sitä olis ikinä uskaltanut. Kride mut puhui kns monspille mistä keijolle oon kans ikuisesti kiitollinen vaikka lähinkin tonne majorille. Se kaduttaa mut oonpahan nyt nähnyt sitten kaikki musan business-puolen tasot omin silmin. Halusin mennä kaikkialle ja nähdä kaiken ja oon kyllä omasta mielestä aika tehokkaasti ottanut haltuun yhteiskunnan kaikki tasot spurgusta ministeriin ja lääkäristä rikolliseen. Oonpahan itekin ollut tähti ja sitten narkomaani, rahoissani ja sitten reilusti miinuksella. Se ekan levyn aika oli helvetin kivaa ja myös jännittävää aikaa. Se oli mun unelma vaikka kaikki piti verhota semmoseen ettei kiinnosta vittuakaan. Perus. Eka video tuli 2012 syksyllä ja siitä alkoi elämäni seikkailu ja kaikkien aikojen identiteettikriisi joka melkein vei multa hengen tai vähintään järjen ja lopulta antoi mulle onneks urheilun, mielenrauhaa, astman ja ahavoituneet kasvot. On mulla katkeruutta kyllä ja paljon hampaankolossa musiikin maailmaa kohtaan mut tää ei ookaam ohi vielä. Nyt on oma label one finger nation ja räpit up to par, saa tulla kuuntelee jos ei usko Kiitos hei”, Ex Tuuttiz summaa.

Ex Tuuttiz on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Artistin tuorein pitkäsoitto ”Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt” ilmestyi keväällä 2020. Mm. Helsingin Sanomat hehkutti julkaisua neljän tähden arviossaan artistin tähän mennessä parhaaksi levyksi. Ex Tuuttiz on työstänyt viime ajat ahkerasti uutta materiaalia ja sitäkin tullaan kuulemaan pian.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  7.10.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  7.10.2022 23:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 22,50 €

  Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella. Vain korttimaksu!

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  7.10.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  7.10.2022 23:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 22,50 €

  Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella. Vain korttimaksu!