fbpx

Erja Lyytinen & Harri Taittonen Duo

Korjaamon sisäpiha (huonon kelin sattuessa sisällä)
Soittoaika 19.00
Vapaa pääsy

Erja Lyytinen tunnetaan Suomen blueskuningattarena, ja on niittänyt mainetta kansainvälisissä bluespiireissä jo vuosikymmenien ajan. Lyytinen on palkittu mm. European Blues Awardseissa parhaana kitaristina (2017) ja vuonna 2022 julkaistun ”Waiting For The Daylight” -albumin ensisinglen ”Bad Seed” kitarasoolo äänestettiin Guitar World -lehden lukijaäänestyksessä vuoden 2022 parhaimpien kitarasoolojen joukkoon sijalle kymmenen.

Harri Taittonen on virtuoosimainen kosketinsoittaja, joka on kotonaan koskettimien takana tyylilajista riippumatta. Hersyvällä luonteella varustettu Taittonen on kysytty soittaja niin keikkalavoille kuin studiosessioihin. Taittonen kuuluu myös Lyytisen luottopakkeihin, ja onkin soittanut kaikilla Lyytisen studioalbumeilla.

Lyytinen & Taittonen ovat esiintyneet duona jo toista vuosikymmentä. Tunnelma kaksikon keikoilla on omaa luokkaansa, kahden bluesartistin yhdistäessä musiikillisen osaamisensa aitoon hauskanpitoon lavalla. Konstailematon ja viihdyttävä blues-keikka on siis taattu!

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot