fbpx

Erin (Levyjulkkarit)

Erin juhlii uuden levyn julkaisua perjantaina 21.10. Korjaamon Vaunusalissa!

Valovoimainen Erin julkaisee odotetun neljännen albuminsa Miljoona vastausta perjantaina 26.8. Erin on työstänyt uuden albuminsa tuottajien Jukka Immosen sekä Antti ”Riisi” Riihimäen kanssa. Sanoituksista vastaa Erinin lisäksi Tiina Vainikainen.

Edellisestä albumista alkoi jo olla luvattoman kauan ja halu tehdä uusi albumi alkoi kasvamaan. Elämä oli muuttunut aika paljon verrattuna edellisten levyjen tekoaikaan. Tein keikkoja muutamia siellä täällä, mutta nimenomaan laulujen tekeminen tuntui ihan mahdottomalta tehtävältä kaiken muun keskellä. Marssin työhuoneelle ja kuuntelin aluksi vain musaa monta tuntia putkeen, lauloin karaokea ja tanssin yksikseni. Olen aina viihtynyt yksin ja tunne oli vapauttava. Siinä vapauden tunteessa kirjoitin mm. Yhtenä sunnuntaina ja Anna mun rakastaa. Vähitellen alkoi syntymään enemmänkin biisejä, albumillisen verran hyviä aihioita. Löytyi näkökulmia ja kohtia elämässä, joista riitti kappaleeseen aihetta. Levyllä on tavallaan aika isoja kontrasteja. Yksi laulu kertoo lapsen ensimmäisistä itsenäistymisaskeleista ja melkein heti perään tulee biisi, jossa sanotaan ”mua kiinnostaa mun vagina”. Mutta jotenkin ne mahtuu samalle albumille ja tuntuu täysin luonnolliselta samoissa kansissa. Sellaista se kai on, mun elämä, Teletappeja ja keskusteluja vaginasta rintarinnan, autojumeja ja tavaroiden heittelyä ja samalla arjen rakastamista ja ihmettelemistä. Sydänsurujen purkua ja miljoonan vastauksen puntarointia, Erin kuvailee.

Koskettavista tulkinnoistaan sekä persoonallisesta äänestään tuttu Erin on julkaissut aiemmin kolme albumia. Debyyttialbumi Hunningolla julkaistiin vuonna 2011, joka on ylittänyt moninkertaisen platinarajan. Sä osaat! -albumi julkaistiin vuonna 2013 ja se on ylittänyt tuplaplatinarajan. Viimeisin albumi, kultarajan ylittänyt Seliseli ilmestyi vuonna 2016, joten fanit varmasti odottavat malttamattomina uutta albumia. Nyt tuleva albumi on myynyt jo ennen julkaisua kultaa. Albumilta löytyvä kappale Yhtenä sunnuntaina ylittää pian tuplaplatinarajan ja singlet Anna mun rakastaa ja Niinku koko ajan ovat ylittäneet kultarajan.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  21.10.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  21.10.2022 23:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 27,50€ (Sis. palvelumaksu)

  Liput ovelta 30€, mikäli jäljellä.

  Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella. Vain korttimaksu!

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  21.10.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  21.10.2022 23:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 27,50€ (Sis. palvelumaksu)

  Liput ovelta 30€, mikäli jäljellä.

  Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella. Vain korttimaksu!