fbpx

Emergenza Showdown Vol.2: Pampulameri, Daniel Madsen & Sidewalks

La 3.8.2024 Kulmasali
Liput: ennakkoon 11,5 € / ovelta 13,00 €
Ovet 20:00
Sidewalks 20:30
Daniel Madsen 21:30
Pampulameri 22:30
K18

Suomen suurin livekilpailu Emergenza on kuratoinut kesälle 2024 erikoiskeikkaillan Helsingin parhaalle keikkapaikalle Korjaamon Kulmasaliin tukeakseen uutta musiikkia. Illassa lavalla esiintyy kevyen musiikin teemalla tuomariston erikseen Showdown-keikoille valitsemat yhtyeet ja artistit kesäkuussa kisatusta Emergenza-finaalista. Näillä keikoilla eivät esiintyjät kuitenkaan kilpaile mitenkään, vaan pääosassa on uutta musiikkia tukeva ja eteenpäin katsova elävän musiikin juhla. Tule todistamaan kotimaisen live-musiikin tulevaisuutta.

Illassa esiintyy laulaja-lauluntekijä Pampulameri, funkin ja popin fuusioiva Daniel Madsen sekä kevyttä rockia soittava Sidewalks.

PAMPULAMERI

Pampulameri on debytoiva helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka esiintyy isolla tunteella – ja pampulat päässä. Tarinankerronnallisella tavalla laulujaan kirjoittava pampulameri pohtii kappaleissaan elämän myllerryksiä, kuten sydänsuruja, vaikeutta kuulua porukkaan tai kaipuuta pysähtymiselle. Kuusihenkisen kokoonpanon eloon herättämä herkkä ja dynaaminen pop vie kuulijansa paikkaan, jossa eletään hetkessä ja juurtuneena itseensä.

DANIEL MADSEN

Daniel Madsenin soundi syntyy yhdistämällä funky grooveja ja popvaikutteisia melodioita. Tasaisten ja tarttuvien sointujen vuoksi on vaikea olla joutumatta rytmin uhriksi.

SIDEWALKS

Sidewalks on suomalaisen rockmusiikin toistaiseksi pimentoon jäänyt tulokas, joka tunnetaan energisestä esiintymisestään sekä tarttuvista ja mukaansatempaavista kertosäkeistään. Musiikillisia vaikutteita löytyy aina 90-luvun puolelta asti, mutta bändi omaa tästä huolimatta modernin soundin. Kansainvälisiä lavoja tavoitteleva Sidewalks kannattaa todistaa livenä jo nyt, sillä yhtyeestä kuullaan vielä!

Voit nyt osallistua vuoden 2025 Emergenza sesonkiin osoitteessa www.emergenza.live ja saada mahdollisuus kasvattaa itsesi/yhtyeesi kotimaamme venueiden tietoisuuteen, sekä voittaa keikka Saksaan Taubertal Festivaalille.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot