fbpx

Eetu Riikonen (levyjulkkarit)

Tulokasartisti Eetu Riikonen juhlii debyyttialbuminsa julkaisua Korjaamon Vintillä to 14.4.2022!

Odotettu Riikosen Maailman viimeisessä huoneessa -debyyttialbumi julkaistiin vinyylinä ja digitaalisesti 18. maaliskuuta.

Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikosen musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta arvokkaan. Nuoren artistin tuotannossa kappaleet ovat maailmoja, joissa arkisimmatkin tunnetilat voivat työntää meidät alas sen laidalta. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja, kumartaen sekä iskelmän että klassisen rockin ja grungen suuntaan.

Syksyllä 2020 Eetu Riikonen valittiin YleX Nosteessa -artistiksi, joka tarkoitti sitä, että artistin Hautausmaa-sinkku soi viikon ajan päivittäin YleX:llä ja Eetua myös haastateltiin.
Alkuvuodesta 2021 Kulttuuritoimitus nosti Eetu Riikosen Parasta juuri nyt -palstalleen ja vertasi artistia J. Karjalaiseen. Auto lähtee tasatunnilla -single puolestaan arvioitiin Ylen Levylautakunnassa.

Ovet: 19:00

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot