fbpx

Dave Weckl / Tom Kennedy Project

Dave Weckl / Tom Kennedy Project featuring Eric Marienthal & Stu Mindeman
Ti 12.11.2024 Vaunusali
Liput lippu.fi: 45/40 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €)
Ovet avataan klo 20
Konsertti klo 21 alkaen
Ikäraja K18

April Jazzin erikoiskonsertti tuo marraskuussa todellisen fuusiojazzin tähtikokoonpanon ensi kertaa Suomeen!

Rumpali Dave Wecklin ja basisti Tom Kennedyn yhteistyö on jatkunut pitkään muun muassa Mike Sternin, Dave Grusinin, Lee Ritenourin sekä Wecklin johtamissa yhtyeissä. Syksyn Euroopan-kiertueella heidän seuraansa liittyy saksofonisti Eric Marienthal, joka on soittanut Wecklin kanssa legendaarisessa Chick Corea Elektric Bandissa. Yhtyeen täydentää pianisti, säveltäjä ja tuottaja Stu Mindeman.

Dave Weckl valittiin yhdysvaltalaisen Modern Drummer -lehden kunniagalleriaan jo reilut 20 vuotta sitten. Muutama vuosi sitten sama julkaisu rankkasi Wecklin sijalle 22 kaikkien aikojen parhaiden rumpalien listallaan. Hän on esiintynyt Suomessa aiemmin muun muassa April Jazzeilla (1992), Keitele Jazzissa (2005, 2007) sekä Pori Jazzissa (2008).

“Rumpali Dave Weckl on jazzin ja fuusion piireissä ollut pitkään tarkkuuden, teknisyyden ja täydellisyyttä hipovan svengin esikuva.”
– Jukka Hauru, Helsingin Sanomat (2001)

Fuusiojazzin voimakaksikko Weckl-Kennedy on jälleen yhdessä ja syksyllä on vuorossa tämän viimeisimmän menestyksekkään yhteistyöprojektin neljäs Euroopan-kiertue. Suomalaisten fanien suureksi iloksi kiertuekaravaani saapuu vihdoin ensimmäistä kertaa myös Helsinkiin! Syyskiertueen ohjelmistossa on Tom Kennedyn keväällä 2024 julkaistun, Dave Wecklin miksaaman ja tuottaman, ”New Start” -albumin materiaalia.

Dave Weckl, rummut
Tom Kennedy, basso
Eric Marienthal, saksofoni
Stu Mindeman, koskettimet


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot