fbpx

Dalindèo

Ke 29.5.2024
Ovet klo 20:00
Showtime 21:00
Liput: 25 € / ovelta 28 €, mikäli jäljellä.
K18

Kulttiyhtye Dalindèo julkaisee keväällä -24 kuudennen albuminsa nimeltään ”Tropicalia Nordica”. Luvassa on ajatonta, energistä, viihdyttävää ja psykedeelistä surf-rautalanka-jazzia Emma-palkitun ”Kallio”-levyn tyyliin. Kyseessä on postmoderni surf-jazz levy maasta jossa ei voi surffata!

Bändiliideri Valtteri Laurell Pöyhösen sanoin ”…tämä on meidän tähän asti modernein ja energisin levy ja musa on ihan täyttä Dalindèoa mutta uusilla, kiehtovilla mausteilla”. Levyn on tuottanut Pöyhösen kanssa Olli Palmunen, joka on työskennellyt mm. Karri Koiran ja Yeboyahin kanssa. Palmusen näkemyksen ja miksausten ansiosta ”Tropicalia Nordica”:n soundi on parhaalla mahdollisella tavalla ”tätä päivää” ja silti ajatonta ja eeppistä. Levyn on masteroinut lukuisista kotimaisista ja kansainvälisistä musiikkituotannoista tunnettu elektronisen musiikin spesialisti Veikka Erkola.

Kokoonpano:
Valtteri Laurell Pöyhönen: sähkökitara ja sävellykset
Jose Mäenpää: trumpetti ja koskettimet
Pope Puolitaival: tenorisaksofoni
Pekka Lehti: kontrabasso
Rasmus Pailos: lyömäsoittimet
Jaska Lukkarinen: rummut


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot