fbpx

COUCOU CHLOE (FR), Babymorocco (UK), HOUSEWIFE 9 (FR)

20:00 DOORS
20:15 HOUSEWIFE 9
21:15 BABYMOROCCO
22:00 COUCOU CHLOE
Tickets: 32 / 34 €

Kokeellista poppia ja elektroa yhdistävä, sekä rajoja rikkova COUCOU CHLOE Korjaamolle 2.2.2024. Artisti julkaisi uutta musiikkia 6.10., jossa mukana myös loppuunmyydyssä Ääniwallissa esiintyvä Eartheater.

Helmikuussa ensimmäisenä viikonloppuna Korjaamon Vaunusaliin astelee COUCOU CHLOE, joka julkaisi 6.10. uuden projektinsa “FEVER DREAMS”. Projektissa on ollut mukana EARTHEATER, MATT OX, 654AR, WOESUM, BRODINSKI & NENE. Viimeisin ulostulo on askel elektronisempaan maailmaan artistin aiemmista projekteista. FEVER DREAM on syvemmälle sukeltava tanssilattioita lämmittävä bassovoittoinen kokonaisuus. Artisti on osa NUXXE kollektiivia ja levylafkaa, jossa vaikuttavat myös Shygirl, Sega Bodega sekä Y1640.

Artistin esiintymisiä on kuvattu kaoottisiksi taidetulkinnoiksi, jotka ovat herättäneet huomiota Berliinin klubeilta ja festarien lavoille. Chloe on esiintynyt Mixmagin ja Clamcultin kannessa, sekä tehnyt yhteistyötä muun muassa Burberryn, Pradan ja Guccin kanssa.

Coucoun kiertueella mukana kiertää Babymorocco, joka vauhdittaa iltaa kokeellisella elektrolla. Babymorrocco kuvailee musiikkiaan seuraavanlaisest ”filthy house beats and pure, unadulterated donk”. Babymorocco on kiertänyt Yhdysvaltoja ja Eurooppaa, sekä Iso-Britannian kiertueella kiertänyt Jockstrapin kanssa.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5xmw3tD4MbvhA1ay1U0HEC?si=VPGtaZ3nRzK88BToSDa5yg
Instagram: https://www.instagram.com/coucouchloe/?hl=fi

Liput 32€ Tiketistä / Ovelta 34€.
Liput tulevat myyntiin tiistaina 10.10. kello 10:00.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot