fbpx

Comedy Stop Helsinki 2022

Uusi kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki saapuu syyskuussa Helsingin Korjaamolle! Festivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä suosituimpia huippuatähtiä ja tulevaisuuden nousevia koomikoita Suomessa. Comedy Stop Helsinki rantautuu Korjaamolle 8.–10. syyskuuta 2022.

COMEDY STOP 2022 OHJELMA

OPENING GALA

Comedy Stop Helsinki -komediafestivaalin avajaisilta nähdään yhteistyössä Iso-Britannian suosituimman komediabrändin, The Comedy Storen, kanssa!
Avajaisillassa esiintyvät Troy Hawke, Bobby Mair ja Ray Zambino.

PAUL FOOT

Lukuisia alan palkintoja voittanut brittikoomikko Paul Foot tuo uuden Swan Power -esityksensä Comedy Stop Helsinkiin!

Tired of the goose? Swan Power is here. Paul opens his beak and explores topics including Nanna on the rack, murdering Santas and interfering ambulance drivers (self-appointed busybodies!) Plus Billy Zane’s Valuable Diamond (c/o RMS Titanic). Live by the swan, fly by the swan.

”Sublime, original, brilliant”
— The Independent

JENNY BEDE

Jenny Beden (BBC, Netflix & Hulu) show’ssa musiikkiteatteri kohtaa popin, yhteislaulun ja osin jopa yhteistanssin. Esitys sopii kaikille, jotka ovat koskaan toivoneet olevansa tyttöbändissä.

”Teknisesti erinomainen ja totaalisen riemastuttava”
— Broadway World

SEAN MCLOUGHLIN

Kansainvälinen mikrotähti Sean McLoughlin on jälleen tien päällä säkenöivän uuden stand up -show’nsa kanssa! Sean McLoughlin on ollut aiemmin mukana lämmittelemässä Ricky Gervaisia hänen kansainvälisellä areenakiertueellaan.

Maailma saattaa olla outo ja pelottava paikka, mutta se ei ole syy antaa muiden masentaa sinua. Liity seuraan kuuntelemaan vitsejä, joita kertoo kiihkeä ja ainutlaatuisen nerokas lahjakkuus.

“A hugely accomplished hour of stand-up”
— Time Out

TROY HAWKE

Fringe World 2019 and 2020 Best Comedy Show -ehdokas ja Weekly Comedy Award -voittaja 2019, 2020 Troy Hawke löysi viime vuonna pahamaineisen linkin IKEA:n, natsien ja Kanye Westin välillä. Nyt hän palaa taistelemaan uutta vastustajaa koko ihmiskunnan puolesta…PSYKOTERAPIA! Täysin loppuunmyydyt esitykset Edinburghissa 2019 ja Perth Fringe Worldissa 2020 sekä top 40 parhaiten arvioitu komediashow Edinburghissa 2019.

”Clever, clean, hilarious”
— Fringefeed

BOBBY MAIR

Kanadalaiskoomikko Bobby Mair vääntää mustaa huumoria itsestään, perheestään, päihdeongelmistaan ja suhteistaan. Nykyisin Lontoossa asuva, lukuisista kanadalaisista ja brittiläisistä paneeliohjelmista ja omista tv-ohjelmistaan tunnettu Mair on hurmannut suomalaisyleisöt kahdella aiemmalla vierailullaan.

“Clearly a brilliant stand up”
— Jimmy Carr

NIGEL NG

Kansainvälinen stand up -koomikko Nigel Ng lähtee tien päälle uudella komediakiertueellaan. Maailmanlaajuisen viraalisensaatio ”Uncle Rogerin” luojana ja upouuden ”HAIYAA with Nigel Ng” -podcast-sarjan isäntänä hän on kerännyt yli 345 miljoonaa katselukertaa YouTubessa ja kiertää nyt maailmanlaajuisesti uuden esityksensä kanssa. Kiertue rantautuu Helsingin Korjaamolle lauantaina 10.9.2022. Liput tulevat myyntiin perjantaina 26.11. klo 10 Ticketmasterissa.

Nigel Ng on Lontoossa asuva, malesialainen stand up -koomikko ja sisällöntuottaja. Viraaliksi hän meni vuonna 2020 esittäessään Uncle Rogeria, keski-ikäistä aasialaista miestä, joka arvioi videoita, joissa valmistetaan paistettua riisiä. Hän on nyt kerännyt yli 345 miljoonaa katselukertaa YouTube-kanavallaan ja yhteensä yli 10 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median alustoilleen.

Stand up -koomikkona Nigel on ollut ehdolla Best Newcomer Awardin saajaksi loppuunmyyneestä esityksestään Edinburgh Fringe -festivaaleilla vuonna 2019, ja tehnyt useita loppuunmyytyjä rundeja Iso-Britanniassa ja Euroopassa. TV:n puolella hän on esiintynyt Comedy Centralin Stand Up Centralissa ja Roast Battlessa, BBC Twon Mock The Weekissä ja ITV:n Jonathan Ross Comedy Clubissa.

 

ESITYSAJAT

TORSTAI 8.9.2022
Opening Gala
Kulmasali
OVET 19:45
SHOWTIME  20.30

PERJANTAI 9.9.2022
Troy Hawke
Kulmasali
OVET klo 18:00
SHOWTIME klo 19.30

Bobby Mair
Kulmasali
OVET edellisen keikan päättymisen jälkeen
SHOWTIME klo 21.00

LAUANTAI 10.9.2022
Jenny Bede
Kulmasali
OVET klo 18:00
SHOWTIME klo 19.00

Paul Foot
Kulmasali
OVET edellisen keikan päättymisen jälkeen
SHOWTIME klo 20.30

Sean McLoughlin
Kulmasali
OVET edellisen keikan päättymisen jälkeen
SHOWTIME klo 22.00

Nigel Ng
Vaunusali
Ovet 18:00
SHOWTIME klo 21.15

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  8.9.2022 20:30
 • Tapahtuma loppuu
  10.9.2022 23:00
 • Kategoria
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

Photos
Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  8.9.2022 20:30
 • Tapahtuma loppuu
  10.9.2022 23:00
 • Kategoria
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18