fbpx

SIIRTYY VUODELLE 2022: Comedy Stop Helsinki 2021

Comedy Stop Helsinki

Päivitys 24.8.: Tapahtuma siirtyy. Lue lisää: https://www.comedystophelsinki.fi/

Uusi kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki saapuu syyskuussa Helsingin Korjaamolle. Festivaalilla esiintyy kolmen päivän aikana kahdeksan koomikkoa ympäri maailmaa, joita täydentävät Suomen eturivin viihdyttäjät.

Älä missaa mahdollisuuttasi löytää tulevaisuuden suurimmat komediatähdet!

 

 

AVAJAISSHOW

Maailmankuulu London Comedy Store tarjoaa yhdessä Comedy Stop Helsingin kanssa huippuhauskan avajaisillan, joka on täynnä kansainvälisen ja paikallisen komedian parhaimmistoa.

The Comedy Storen lähes 40 vuoden kokemus tekee siitä alansa pioneerin ja komedian johtavan nimen. Se tarjoaa kasvualustan uusille komediakyvyille sekä lisäksi paikan nähdä huomisen huipputähdet jo tänään. Muun muassa Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert ja Sarah Millican ovat kaikki teroittaneet komediahampaitaan The Comedy Storessa.

Yksinkertaisesti koko vuoden hauskin show!

“Still the greatest and most influential comedy club on the planet.”
— Time Out

Avajaisshowssa nähdään Fern Brady, Troy Hawke, Chris Turner ja Bobby Mair. Illan juontaa Ray Zambino.

Avajaisshow alkaa Vaunusalissa to 9.9.2021 klo 20
Esitys on englanninkielinen

 

BOBBY MAIR: COCKROACH

Kanadalaiskoomikko Bobby Mair vääntää mustaa huumoria itsestään, perheestään, päihdeongelmistaan ja suhteistaan. Nykyisin Lontoossa asuva, lukuisista kanadalaisista ja brittiläisistä paneeliohjelmista ja omista tv-ohjelmistaan tunnettu Mair on hurmannut suomalaisyleisöt kahdella aiemmalla vierailullaan.

“Clearly a brilliant stand up.”
— Jimmy Carr 

Bobby Mair esiintyy Kulmasalissa la 11.9.2021 klo 21.15
Esitys on englanninkielinen

FERN BRADY

Maailmankiertueiden jälkeen Skotlannin tunnetuin ja viehättävin koomikko Fern Brady on palannut takaisin lavoille viidennellä sooloesityksellään THE FERN BRADY SHOW. Hänet on nähty useissa TV-ohjelmissa, kuten Live At the Apollo, Comedy Central’s Roast Battle, Dave’s Comedians Giving Lectures sekä Frankie Boyle’s New World Order. Lisäksi hän on lämmitellyt Frankie Boylen ja Katherine Ryanin kiertueita.

”Bold, whip-smart and unabashedly honest”
— The Herald

Fern Brady esiintyy Vaunusalissa pe 10.9.2021 klo 20.45
Esitys on englanninkielinen

 

PAUL FOOT

Lukuisia alan palkintoja voittanut brittikoomikko Paul Foot tuo uuden Swan Power -esityksensä Comedy Stop Helsinkiin.

Tired of the goose? Swan Power is here. Paul opens his beak and explores topics including Nanna on the rack, murdering Santas and interfering ambulance drivers (self-appointed busybodies!) Plus Billy Zane’s Valuable Diamond (c/o RMS Titanic).  Live by the swan, fly by the swan.

”Sublime, original, brilliant”
— The Independent

Paul Foot esiintyy Vaunusalissa pe 10.9.2021 klo 19
Esitys on englanninkielinen

 

CHRIS TURNER

Nokkeluudella, terävästi kirjoitetuilla vitseillä, varmalla läsnäololla ja häikäisevän nopeilla, improvisoiduilla räpeillä varustettu Chris on osoittautunut yhdeksi parhaimmista tulevista koomikoista kansainvälisissä piireissä

“Beautifully crafted one-liners, witty wordplay”
— BBC

Chris Turner esiintyy Vaunusalissa la 11.9.2021 klo 19.00
Esitys on englanninkielinen

 

DANE BAPTISTE: THE CHOCOLATE CHIP

Stand up -lavoilta ja TV:stä tutun brittikoomikko Dane Baptisten tyyli on parhaimmillaan jopa röyhkeän provokatiivinen, mutta hulvattoman hauska.

Dane’s a Grown Ass Black Man. Too old to be concerned with chicken or trainers. Too young to be a peer of Trevor McDonald. Has he got a chip on his shoulder? Yes. A chocolate one.

Join one of the nation’s most exciting stand up stars as he presents another brilliantly hilarious and boldly provocative show. Star of hit podcasts Dane Baptiste Questions Everything and Quotas Full.

”A comical genius”
★★★★★
— EDINBURGH FESTIVALS MAGAZINE

Dane Baptiste esiintyy Kulmasalissa pe 10.9.2021 klo 21.15
Esitys on englanninkielinen

 

ALI JAHANGIRI

“Ali Ihmemaassa” on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up-komediaesitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, jota tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.

Ali Jahangiri esiintyy Kulmasalissa la 11.9.2020 klo 21.00
Esitys on suomenkielinen

 

SARA BARRON: THE RUINER

Alun perin Amerikasta Lontooseen muuttanut kirjailija Sara Barron on hurmannut stand up -yleisöt brutaalin rehellisellä ja elegantilla tyylillään.

Barron returns with a gut-busting hour. Guilt and desire are the targets in a show that asks: Who’s to blame, who’s ruined who, and where is the space for self-preservation in the sentence, “FAMILY IS EVERYTHING”?

“Deliciously dark, brutally honest and unapologetically filthy .. a master-class”
— The Herald
★★★★★

Sara Barron esiintyy Vaunusalissa la 11.9.2021 klo 20.45
Esitys on englanninkielinen

 

HEIKKI VILJA

Heikki Vilja on viettänyt stand up -komiikan parissa yli vuosikymmenen ja tullut tutuksi myös esiintymisistään TV-ohjelmissa Naurun tasapaino ja Stand up!. ”Ei ole mun vika” stand up -show kurkkaa syvälle tämän lava-apinan päähän. Illan aikana todennäköisesti selviää myös se, miksi Heikki on kovassa nousukiidossa kohti komiikan eturiviä.

Heikki Vilja esiintyy Kulmasalissa pe 10.9.2021 klo 21.00
Esitys on suomenkielinen

 

TROY HAWKE

FRINGE WORLD 2019 and 2020 Best Comedy Show -ehdokas ja Weekly Comedy Award -voittaja 2019, 2020 Troy Hawke paljastaa globaalin paholaisen, joka on levinnyt maailman jokaiseen taloon.
Luultavasti sinunkin. Täysin loppuunmyydyt esitykset Edinburghissa 2019 ja Perth Fringe Worldissa 2020 sekä TOP 40 parhaiten arvioitu komediashow Edinburghissa 2019.
Täydellinen esitys jokaiselle, joka on koskaan kurtistanut kulmiaan IKEAssa.

”Clever, clean, hilarious”
*****
— Fringefeed

Troy Hawke esiintyy Kulmasalissa pe 10.9.2021 klo 19.30
Esitys on englanninkielinen

 

KEMAH BOB

Kemahin mukaan jokainen, joka näyttää aikuiselta ulkopuolisesti, on vain iso herkkä vauva sisäisesti. Eikä siinä ole mitään vikaa! Amerikkalaisen, nykyään Lontoossa asustavan Kemah Bobin komedia ottaa kantaa sekä mustien että seksuaalivähemmistöjen asioihin ja on myös anteeksipyytelemätöntä.

“Both pointedly political and funny.”
— Beyond the Joke

Kemah Bob esiintyy Kulmasalissa la 11.9.2021 klo 19.30
Esitys on englanninkielinen

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot