fbpx

CALLA

To 8.8.2024 Vintti
Ovet 19:00, keikka 20:00
Lippujen hinnat: 10€ (opiskelija/alennusryhmät), 20€ normaali, ja 30€ kannatuslippu
K18

Hengitä – CALLA

CALLA on tuore ja virtuoottinen kevyen musiikin naislauluyhtye Helsingistä. Ammattimuusikoista koostuva CALLA juhlistaa rikasta yksivuotista taivaltaan konserttikiertueella kesällä 2024. Hengitä -konserteissa kuullaan jäsenten alkuperäisiä teoksia sekä raikkaita, omia sovituksia tunnetuista kappaleista.

CALLAn tähtäimessä on raivata populaarimusiikin kentällä tilaa a cappellalle ainutlaatuisella soinnillaan. CALLA panostaa erityisesti moderniin ohjelmistoon sekä sosiaalisen median sisältöön tavoitteenaan innostaa nuorempaa yleisöä a cappellan pariin. Yhtyeen julkaisemat coverit ovatkin saaneet kiitosta mm. artisteilta, yleisöltä ja levy-yhtiöiltä sekä keränneet Tiktokissa ja Instagramissa yhteensä yli miljoona näyttökertaa.

Konsertti on kestoltaan noin tunnin. Ei väliaikaa.

Yhtyeen jäsenet:

Vilja Wahlbom
Siina Suutarinen
Jenny Jalkanen
Helmi Antila
Olivia Ainali
Aino Priha


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot