fbpx

AVES (levyjulkkarit)

pe 31.5.2024 Kulmasali, Korjaamo
Korjaamo, Kulmasali
Ovet klo 20, keikka klo 21
K18
Liput ennakkoon 15 €, ovelta mikäli jäljellä 18 €

Elektro-pop-yhtye AVES valmistautuu herättämään uusimman albuminsa, ”Transformations”, henkiin mukaansatempaavalla levyjulkkarikeikalla, Helsingissä Korjaamon Kulmasalissa 31. toukokuuta. Odotettu keikka lupaa kuuntelijoille ensikäden kokemuksen yhtyeen uudesta tuotannosta, esitellen heidän tavaramerkikseen muodostunutta kykyä yhdistää elektronisen musiikin elementtejä sydämellisiin ja dynaamisiin esityksiin.

AVES:in tuore albumi ”Transformations” syventyy laajaan kirjoon syvästi henkilökohtaisia teemoja, kuten mielenterveyteen, riippuvuuteen ja sisäisen muutoksen matkaan. Albumilla kuullaan yhteistyötä kansainvälisten lahjakkuuksien, kuten islantilaisen taiteilijan JFDR:n ja tanskalaisen laulajan Lydmorin kanssa, ja sen tuotannosta vastaavat tunnustetut alansa ammattilaiset Jonas Verwijnen ja Luca Buccellati, varmistaen, että ”Transformations” ilmentää yhtyeen musiikillista visiota sen puhtaimmassa muodossa.

Yhtye vakuuttaa illan täyttyvän lumoavista melodioista, tunteellisesta syvyydestä ja unohtumattomista musiikillisista matkoista. Visuaalisuudella on keskeinen rooli kokemuksen tehostamisessa, korostaen albumin teemaattista rikkautta ja yhtyeen tyylillistä eleganssia. Tämä tapahtuma on välttämätön kokemus sekä pitkäaikaisille että uusille kuuntelijoille.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot