fbpx

April Jazz: Ledisi (US)

To 25.4. Vaunusali
Ovet 20.00
Showtime 21.00
Kesto n. 1 h 30 min, ei väliaikaa
Liput 45/40 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €), Lippu.fi.
Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella
Ikäraja K18

Grammy-voittaja, R&B-laulaja Ledisi saapuu ensi kertaa Suomeen! Euroopan-kiertueen käynnistävällä keikalla kuullaan maaliskuussa julkaistavan Good Life –albumin materiaalia.
Ledisin menestyksekäs ura käynnistyi R&B- ja jazz-artistina, lauluntekijänä ja musiikkituottajana 1990-luvun puolivälissä. Yhdeksän julkaistun albumin, Grammy -voiton ja 14 Grammy -ehdokkuuden ja useiden loppuunmyytyjen konserttikiertueiden myötä hän on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä sukupolvensa menestyneimmistä laulajista. Ledisin fanikuntaan lukeutuvat muun muassa presidentti Obama, Natalie Cole, Stevie Wonder ja Chaka Khan sekä lukematon joukko muita Yhdysvaltojen ikonisia muusikoita ja eri alojen kuuluisuuksia.

Vuonna 2021 Ledisi saavutti yhden suurista unelmistaan julkaistuaan Ledisi Sings Nina -albumin omalla levymerkillään. Levy keräsi ylistystä ja Ledisi saavutti sen myötä viimeisimmän Grammy-ehdokkuutensa. Ledisi on tehnyt viime vuosina merkittäviä elokuva- ja televisiorooleja esittäen muiden muassa gospel-laulaja Mahalia Jacksonia sekä kahta suurta soul-laulajaa Gladys Knightia ja Patti LaBellea. Lisäksi hän on julkaissut kirjoja, käsikirjoittanut näytelmiä ja toimii nyt levy-yhtiönsä toimitusjohtajana. Ledisi tekee intohimoisesti töitä taiteen puolestapuhujana, nuorten muusikoiden lobbaajana sekä luovien alojen tekijäoikeuksien puolustajana.

Ledisin Euroopan-kiertue jatkuu Helsingistä Baltian halki Osloon, Pariisiin ja Lontooseen. Korjaamolla esiintyvän kivenkovan kiertuekokoonpanon musiikillisena johtajana toimii Dr. Brandon Waddles. Basisti Antone ”Chooky” Caldwell on multi-instrimentalisti ja tuottaja, joka on työskennellyt muun muassa Macy Greyn, Mariah Careyn, The Pussycat Dollsin ja Snoop Doggin kanssa. Rumpali Greg Clark jr. puolestaan on esiintynyt ja levyttänyt muun muassa Snarky Puppyn, Manhattan Transferin, LeAnn Rimesin ja Stanley Clarken kanssa.

Ledisi, laulu
Dr. Brandon Waddles, piano, koskettimet
Antone “Chooky” Caldwell, basso
Greg Clark jr., rummut

Vaunusalissa on seisomatsomo.
Tapahtumatila on anniskelualuetta ja siellä palvelee Korjaamon baari.
Yleisötilaisuudet Vaunusalissa ovat esteettömiä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot