fbpx

ANI (levyjulkkarit)

Nousevan pop-tähden ANIn debyyttialbumia juhlitaan perjantaina 27.10. Korjaamon Kulmasalissa 

Ovet klo 20.00
Showtime klo 21.00
Liput: ennakkoon 12 € / ovelta mikäli jäljellä 14 €

Emma-ehdokkuudellakin huomioitu ANI julkaisi 25.8. odotetun debyyttialbuminsa Virgin. Albumi on upea 16 kappaleen kokonaisuus, josta löytyy mm. Spotifyn sijalle 7 noussut Vegasissa naimisiin feat. Nelli Matula sekä kultaa striimannut Odota. ANIn tunnistettava ja kansainvälinen pop-soundi kuuluu ja tuntuu albumin jokaisessa kappaleessa. Albumin nimi Virgin on symbolinen nimi, joka edustaa sekä uuden alkua, että artistin ikuista pyrkimystä ymmärtää itseään.

– Mul on ollu pitkä ja hyvin kivinen tie päästä käsiksi siihen kuka oikeesti oon. Olin teinistä lähtien aikuiseks asti suositun nuortenohjelman kasvo, jossa opin elämään tietynlaisen roolihahmon ja tietynlaisten odotusten alla. Virgin – mun debyyttialbumi – edustaa mulle intertekstuaalisesti matkaa pois tästä roolista. Virgin edustaa myös tajuamista siitä, että vaikka kokoajan opin itsestäni lisää, en silti edelleenkään täysin tiedä kuka oon, enkä välttämättä tule koskaan tietämään, ja se on ihmisyyttä. Oon pienestä pitäen aina jahdannut täydellisyyttä ja ’täydentymistä’, mutta Virginin teon aikana opin pikkuhiljaa päästämään irti tästä ajatuksesta, jonka takia on kokoajan vapaampi olo ja helpompi hengittää. Tästä myös nimi Virgin. – ANI

Albumin biisilista:
1. Rakkaudenkestävä
2. Valosta tehty
3. Tyttö sä oot tähti
4. Bestie (feat. Yrjänä)
5. Ei sanoja
6. Keltaiset lehdet
7. Stresseis (feat. Bizi)
8. Pakkomielle
9. Euforia
10. Vegasissa naimisiin (feat. Nelli Matula)
11. Marie Veronica
12. Liian myöhäst
13. Odota
14. Diablo (feat. whereismike & Pihlaja)
15. Nukkuva hukkuva (mikaelan interlude)
16. Mä en vaan tunne sua enää

Karismaattinen ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Poppari on sainattu Etenee Recordsille, jonka kautta hän julkaisi esikoissinkkunsa Pakkomielle syyskuussa 2020. Itse biisinsä säveltävä ja sanoittava 25-vuotias valittiin YleX:n vuoden 2021 Läpimurto-listauksen voittajaksi ja todellinen läpimurto tapahtui saman vuoden elokuussa, kun ANI hurmasi kuulijat duetoimalla Evelinan platinarajan rikkoneella ja radiolistan sijalle 15 kivunneella herkällä kappaleella Me ei kuuluta toisillemme. ANI oli ehdolla Vuoden musiikintekijä -kategoriassa tämän vuoden Emma Gaalassa ja hänen käsialaansa löytyy omien kappaleidensa lisäksi lukuisista muiden artistien hittibiiseistä. ANI on kirjoittanut kappaleita mm. Nelli Matulalle, Pihlajalle, Mikael Gabrielille ja JVG:lle.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot