fbpx

LOPPUUNMYYTY: Alfa Mist (UK)

RYTMIMUSIIKKIA JA JAZZIA LUOVASTI YHDISTÄVÄ BRITTIARTISTI ALFA MIST SAAPUU SYKSYLLÄ SUOMEEN

Jazzin, hiphopin ja R&B:n vaikutteita biiseissään sekoitteleva muusikko-tuottaja Alfa Mist saapuu Suomeen! Juuri uuden ”Variables”-albumin julkaissut lontoolaisartisti esiintyy Helsingin Korjaamolla sunnuntaina 22. lokakuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä!

Alfa Mist (UK)
Su 22.10.2023 Vaunusali, Korjaamo, Helsinki
Doors 19:00
Showtime 20:00
Ikäraja K-18

Alfa Mist julkaisi huhtikuussa 2023 uuden ja järjestyksessään viidennen täysipitkän albuminsa nimeltä ”Variables”. Levy on tuttuun tapaan sielukas ja monipuolinen kokonaisuus, joka on artistin tähän mennessä kokonaisvaltaisin teos. Musiikkiuransa pianistina aloittaneen mutta sittemmin myös tuotantoneroksi harjaantuneen artistin tavaramerkki on uniikki soundi, joka on samaan aikaan sekä kokeilevaa että helposti lähestyttävää. 

Alfa Mistin debyyttisoolo-EP ”Nocturne” ilmestyi vuonna 2015, ja hänen ensimmäinen studioalbuminsa ”Antipho” nousi monen musiikkidiggarin suosikiksi vuonna 2017.  Hänen kappaleillaan kuullaan usein vierailevia muusikoita ja vokalisteja, jotka lisäävät sävellyksiin syvyyttä ja erilaisia tekstuureja. Englantilaisartisti on urallaan tehnyt yhteistyötä mm. Jordan Rakein, Yussef Dayesin ja Tom Mischin kanssa. Uudella albumilla kuullaan mukana mm. Kaya Thomas-Dyke, Bongeziwe Mabandla ja Jas Kayser.

Alfa Mist on esiintynyt Suomessa aiemmin Pori Jazzissa ja Flow-festivaalilla. Lokakuun konsertti on hänen ensimmäinen klubikeikkansa Helsingissä.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot