fbpx

Adeola, Rebekka Holi

Adeola, Rebekka Holi
ke 15.11.2023 Vintti
Ovet klo 19
Adeola klo 20.30
Rebekka Holi klo 21.30
Liput: opiskelija 13 €/ peruslippu 15 € (sama hinta ennakkoon/ovelta)

ADEOLA
Adeolan musiikki kumpuaa syvistä tunteista ja rakkaudesta melankolisiin harmonioihin. Kappaleissa äärimmäisyydet kohtaavat: voima ja rauha, tunne ja kerronta, tulevaisuus ja menneisyys seisovat rinta rinnan, kun Adeola kertoo tarinaansa. Artisti ammentaa inspiraatiota taiteilijoilta kuten Sade, Sampha ja Solange, ja tekee musiikkiaan yhdistämällä laulunsa syntetisaattoreihin, live-soittimiin ja perkussioihin.
Adeolan ensimmäinen single ”Hello World” julkaistiin maaliskuussa 2023. Artisti vieraili Neiyan syyskuussa 2023 julkaistulla ”Play With God” kappaleella. Adeolan uusi single julkaistaan marraskuussa 2023, ja kappaleen ensiesitys kuullaan Korjaamolla.
Instagram: @xdeola
Spotify: Adeola 
REBEKKA HOLI
Rebekka Holi on Helsingistä kotoisin oleva artisti ja lauluntekijä, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan elämänsä kokemuksista ja koukeroista.
Holi on bändeineen villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018. Syyskuussa 2021 bändi julkaisi esikoisalbuminsa ”Posliinijättiläinen”. Keväällä ja kesällä 2023 Holi on julkaissut singlejä ja tulevan vuoden vaihteessa seuraavan kokopitkän albuminsa.
Instagram: @rebekkaholi
Spotify: Rebekka Holi
YouTube: Rebekka Holi

YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot