fbpx

Jesse Kaikuranta riisuttuna

Jesse Kaikuranta intiimillä soolokeikalla Korjaamolla 25.10.!

Pe 25.10.2024 Vaunusali
Ovet 20:00
Keikka 21:00
Liput: ennakkoon 30 € / ovelta 32€
Numeroimattomat istumapaikat
K18

Upeana tulkitsijana tunnettu Jesse Kaikuranta saapuu Korjaamon Vaunusaliin perjantaina 25. lokakuuta. Jesse Kaikuranta riisuttuna -konsertissa päästään nauttimaan artistin tuotannon helmistä intiimin soolokeikan merkeissä. Keikalla on istumakatsomo. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Jo 2000-luvun alusta asti esiintynyt suurten tunteiden tulkki nousi koko kansan tietoisuuteen vuoden 2012 The Voice of Finland -kilpailun ja sitä seuranneen “Vie mut kotiin” -debyyttialbuminsa myötä. Triplaplatinaa myyneen ja viisi Emma-ehdokkuutta kahmineen albumin nimikkokappale “Vie mut kotiin” sekä sinkut “Järjetön rakkaus” ja “Näytän sulle rannan” nousivat kaikki valtaviksi hiteiksi.

Toinen albumi “Vaikka minä muutuin” ilmestyi vuonna 2013. Kultaa myynyt albumi sisältää mm. useita viikkoja radiolistan kärjessä keikkuneen hitin “Vielä täällä”. Viimeisin pitkäsoitto “Jesse Kaikuranta” ilmestyi vuonna 2017, jonka jälkeen artistilta on saatu useita singlejä.

Artisti kirjoittaa parhaillaan uutta, henkilökohtaisempaa musiikkia ja vuonna 2024 julkaistu single ”Tuu Tuu Tupakkarulla” on osoitus siitä, että Jessen musiikki osuu edelleen suoraan sydämeen.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot