fbpx

Aivovuoto, good boys

Torstai 5.12.2024 Vaunusali
Ovet 20:00, good boys 21:00, Aivovuoto 22:30
Lipun hinta: 22,5 € / ovelta 25 €
K18

Aivovuoto

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, Itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; Aivovuoto, Vihaa karkkia -EP, Khidin kanssa tehty split Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by, Dötöx, Utopia sessiot -EP sekä tuoreimpana keväällä 2020 ilmestynyt Liikkeellä. Viimeisimpänä yhtye on julkaissut Ayo party ja Parvi -singlet, jotka julkistettiin helmi- ja maaliskuussa 2024. Singlet ovat ensimakua Aivovuodon maaliskuussa julkaistavasta uudesta albumista SEITSEMAN, jonka myötä yhtye lähtee levyjulkkarikiertueelle maaliskuun lopusta alkaen.

Yhtye koostuu tuottajaveljeksistä Miosta ja Visasta a.k.a. K.V.N & LOBO (muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarokista (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö).

Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi – musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, jonka jälkeen Matti kirjoittaa siihen biisin ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.

good boys

good boys on fennoskandian ensimmäinen täysin hyvyyskeskeinen bändi.
good boys on jo hyvän tovin luonut äärimmäisen laadukasta ynnä omaperäistä räppiä silkalla tahdonvoimalla sekä fiilispohjalla, ja löytänyt paikkansa suomiräpin sulkapallokentältä.
good boys on monipuolinen, laaja-alainen, erinomainen ja eräänlainen yhtye.
good boys on kulttuurin ja hyvinvoinnin kannalta olennainen osa ruokavaliota.
good boys on nähtävä livenä, jos aikoo väittää ikään kuin tietävänsä, että mistä on kyse, että.
good boys on se mistä on kyse, eikä muusiksi muutu.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot