fbpx

Samppa Rinne Kulttuuritehdas Korjaamon johtajaksi

Korjaamon ohjelmapäällikkönä tällä hetkellä toimiva Samppa Rinne johtamaan Kulttuuritehdas Korjaamoa.

Korjaamon uudeksi johtajaksi on valittu Samppa Rinne, joka aloittaa tehtävässään 1.10.2024. Rinne on työskennellyt aiemmin mm. Tampere-talossa ja Lahden Sibeliustalossa. Hän jatkaa ohjelmapäällikön työtään johtajan työn ohella.

“Meitä ilahduttaa suuresti se, että voimme jatkaa Kulttuuritehdas Korjaamon palveluiden kehittämistä talon hyvin jo tuntevan johtajan kanssa. Samppa on Korjaamolle tulonsa jälkeen osoittanut pystyvänsä rakentamaan kiinnostavaa kulttuurisisältöä kaupunkilaisille kuluttajille, ja samalla osoittanut kasvavaa kiinnostusta talon koko palvelutarjonnan kehittämiseen. Täten onkin meille luontevaa antaa Korjaamon sisällön ja arjen vastuu henkilölle, jolla on vahva talon tuntemus ja voimakas tahto viedä Korjaamoa eteenpäin. Jään itse tukemaan edelleen Korjaamon toimintaa hallinnollisissa asioissa taustalla, ja samalla saan sujuvasti siirrettyä tietoa eteenpäin Sampalle”, kertoo Kulttuuritehdas Korjaamoa väliaikaisesti johtanut Livson Groupin liiketoimintajohtaja Mikko Riistama.

”On ollut mahtavaa työskennellä Kulttuuritehdas Korjaamon inspiroivassa ympäristössä jo parin vuoden ajan – paikka ja tiimi ovat tulleet tutuiksi. Olemme saaneet yhdessä hommat rullaamaan hienosti, ja tuntuu luontevalta jatkaa tästä uudessa roolissa. Lähden tehtävään luottavaisin mielin ja haluan kiittää lämpimästi työkavereita, johtoa ja hallitusta luottamuksesta. Korjaamolla on hyvä olla ja tehdä – odotan innolla tulevia haasteita”, Rinne sanoo.

Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Sinä aikana Korjaamo on kehittynyt ainutlaatuiseksi kulttuurin, elämysten ja ihmisten kohtaamispaikaksi. Haastavien koronavuosien jälkeen Korjaamon vuosi 2023 oli menestyksekäs: ylitimme sisällöntuotannossa, tapahtuma- ja kävijämäärissä sekä liiketoiminnassamme lähes kaikki edellisen ennätysvuoden 2019 luvut, ja vuosi 2024 näyttää yltävän vähintään edellisen vuoden tasolle. Korjaamo on tänä vuonna myös ehdolla ensimmäistä kertaa Industry Awards -gaalassa vuoden keikkapaikaksi (alle 2000 hlö) ja Rinne vuoden promoottoriksi.

Lisätietoja:

Mikko Riistama
Vt. johtaja
+358 50 307 7706
mikko.riistama@korjaamo.fi

Samppa Rinne
Operatiivinen johtaja
+358 40 678 9119
samppa.rinne@korjaamo.fi 

Kulttuuritehdas Korjaamo sijaitsee Töölössä kahdessa vanhassa ratikkahallissa: Vaunuhallissa, jossa toimii myös Helsingin kaupunginmuseon Ratikkamuseo, ja Korjaamohallissa. Rakennusten välissä on Korjaamon suojaisa ja puistomainen sisäpiha. Vaunuhallissa sijaitsevat Korjaamon isoin ja pienin tapahtumatila Vaunusali ja Vintti. Korjaamohallissa sijaitsevat Baari & Keittiö, Kulmasali, Kino, Hippolyte Galleria Korjaamo, kokoustilat ja toimistot.

Kulttuuritehdas Korjaamo
Töölönkatu 51 A-B
00250 Helsinki
korjaamo.fi