fbpx

We Love Helsinki Vapputanssit 2022

Koronarajoitusten seurauksena We Love Helsinki Uudenvuodentanssit siirtyvät vappuaattoon 2022.

We Love Helsingin Vapputansseissa juhlistetaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla Korjaamolla: eomanttisessa Vaunusalissa tanssitaan vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaisen kultakauden iskelmän tahdissa. Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Loppuillasta Kulmasalin valtaa Kreba-Disco, jossa bailataan suomihittien tahtiin ja Parvelta löytyy Kutu-Disco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikkoslovarien tahdissa. Lisäksi ennustaja Madam Zinaida Timantti povaa onnea tulevalle vuodelle ja Glitternistin glittermeikkipisteellä voi täydentää kimaltavan ja säihkyvän asukokonaisuuden.

Alkuillasta klo 18–22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsinki DJt keskittyvät kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa uudenvuoden viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22:30–05 tunnelma Vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt vaihtavat vauhdikkaampaan kotimaiseen iskelmään lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on ilmavia valsseja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä ja riehakasta rock’n’rollia unohtamatta suomiiskelmän ikimuistoisimpia pop- ja rock-klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä suositussa Salakapakassa sukelletaan klo 22-03 kieltolain villeihin vuosiin. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock’n’rollia ja vauhtia peliin Amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta klo 22:30–03:30 Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät huumaavalla suomidiscolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä, suomirapklassikoilla ja muilla juhlien henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon Parvelta löytyy klo 22:30-03:30 Kutu-Disco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikkoslovareiden tahdissa.

Baarin vierestä löytyy myös klo 22:30–01 ennustaja Madam Zinaida Timantin povauskoppi, jossa kurkistetaan tulevaan vuoteen, sekä Glitternistin glitter-meikkipiste.

Tuttuun tapaan Uudenvuodentansseissa on voimassa sekahaku ja juhlan kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vuoden vaihtumista sopii juhlistaa kiinnittämällä erityishuomiota asukokonaisuuteen sisältyviin kimaltaviin ja säihkyviin yksityiskohtiin.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 13.12. klo 18. 

Alkuilta klo 18-22

 • Vaunusali klo 18-22

Loppuilta klo 22:30-05

 • Vaunusali klo 22:30-04:30
 • Vintti klo 22-03
 • Kulmasali klo 22:30-03:30
 • Baari & parvi klo 22:30-03:30

KORONAPASSI

Kulttuuritehdas Korjaamolla on käytössä koronapassi kaikissa konsertti- ja yleisötapahtumissa toistaiseksi.
Koronapassi on Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää ASIAKKAILTA TODISTUSTA (YKSI SEURAAVISTA):
– kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten
– 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta
– alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.
Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  30.4.2022 18:00
 • Tapahtuma loppuu
  1.5.2022 05:00
 • Järjestäjä
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Nopeat syövät hitaat: lippujen hinnat portaittain 1€–40€.

  Myynnissä on alkuillan, koko illan ja Nopee sisään -lippuja. 

  Eteispalvelumaksu 3€ maksetaan erikseen ovella.