fbpx

We Love Helsinki Vapputanssit 2022

We Love Helsingin Vapputansseissa juhlistetaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla Korjaamolla: Romanttisessa Vaunusalissa tanssitaan vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaista kultakauden iskelmää. Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Loppuillasta Kulmasalin valtaa Kreba-Disco, jossa bailataan Suomi-hittien tahtiin ja Parvelta löytyy Kutu-disco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovarien tahdissa. Lisäksi ennustaja Madam Zinaida Timatti povaa onnea tulevalle kesälle ja Glitternistin glitter-meikkipisteellä saa kimallusta ja säihkettä asukokonaisuutensa.

Alkuillasta klo 18-22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsinki DJt keskitytään kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa vapun viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22:30-05 romanttisessa vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt soittavat vanhojen puuraitiovaunujen keskellä vauhdikkaampaa kotimaista iskelmää lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on ilmavia valsseja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä ja riehakasta rock’n’rollia unohtamatta Suomi-iskelmän ikimuistoisimpia pop- ja rock -klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä suosittussa Salakapakkassa sukelletaan klo 22-03 kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock’n’rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta klo 22:30-03:30 Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä, Suomi-räppiklassikoilla ja muilla juhlien henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon parvelta löytyy klo 22:30-03:30 Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Baarin vierestä löytyy myös klo 22:30-01 ennustaja Madam Zinaida Timatin povauskoppi, jossa kurkistetaan tulevaan kesään.

Glitternistin glitter-meikkipiste, jossa voi täydentää kimaltavan ja säihkyvän asukokonaisuutensa juhlavalla glitter-meikillä löytyy Vaunusalin aulasta sisäänkäynnin vierestä.

Tuttuun tapaan Vapputansseissa on voimassa sekahaku ja juhlan kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa, kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vappua sopii juhlistaa kiinnittämällä erityishuomiota asukokonaisuuden kruunaaviin päähineisiin ja muihin krumeluureihin.

Alkuilta klo 18-22
– Vaunusali klo 18-22

Loppuilta klo 22:30-05:00
– Vaunusali klo 22:30-04:30
– Vintti klo 22-03
– Kulmasali klo 22:30-03:30
– Baari & parvi klo 22:30-03:30

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  30.4.2022 18:00
 • Tapahtuma loppuu
  1.5.2022 05:00
 • Järjestäjä
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Nopeat syövät hitaat: lippujen hinnat portaittain 1€–40€.

  Myynnissä on alkuillan, koko illan ja Nopee sisään -lippuja. 

  Eteispalvelumaksu 3€ maksetaan erikseen ovella.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  30.4.2022 18:00
 • Tapahtuma loppuu
  1.5.2022 05:00
 • Järjestäjä
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Nopeat syövät hitaat: lippujen hinnat portaittain 1€–40€.

  Myynnissä on alkuillan, koko illan ja Nopee sisään -lippuja. 

  Eteispalvelumaksu 3€ maksetaan erikseen ovella.