fbpx

WE ARE QUEER FEST

WE ARE QUEER FEST
Pe 28.6.2024 Vaunusali, Korjaamo

18:00 DRAGIA 3
21:00 QUEER GALA 5
Liput Tiketistä – lipputyypit eritelty alla
K18

Juhlistetaan Helsinki Pridea yhdessä!

Liity mukaan unohtumattomaan juhlaan rakkauden, monimuotoisuuden ja itseilmaisun kunniaksi We Are Queer Festillä! Festivaali alkaa klo 18:00 häikäisevällä Drag-kilpailulla, joka esittelee drag-esiintyjien uskomatonta taidetta ja lahjakkuutta. Klo 21:00 uppoudumme Queer Gala 5:n spektaakkelimaisiin esityksiin queer-luovuudesta ja -ilmaisusta. We Are Queer Fest on enemmän kuin tapahtuma; se on alusta, joka on omistautunut Queer-taiteen suojelemiselle ja edistämiselle, sekä paikallisen queer-yhteisön äänten voimistamiselle. Astu turvalliseen tilaan, jossa rakkaudella ei ole rajoja. Liity meihin kasvattamaan yhteisöä, joka hyväksyy ja nostaa esille queer-identiteettien värikkään kirjon. Älä jää paitsi tästä voimaannuttavasta ja iloisesta juhlasta!

Dragia 3

Palaten kolmanteen loistavaan painokseensa, DRAGIA 3 juhlii Dragin värikästä monimuotoisuutta, esitellen poikkeuksellisia lahjoja esiintyjiltä, jotka tuovat ainutlaatuisen tyylinsä lavalle. DRAGIA on alusta, jossa kaikki Dragit ovat valideja ja jossa yhdessä etsimme seuraavaa sukupolvea Suomen spektaakkelimaisimmista Drag-taiteilijoista.

Liity mukaan Queer-taiteen suojelemiseen ja vaalimiseen, sillä DRAGIA 3 lupaa unohtumattoman illan voimaantumista ja häpeilemätöntä itseilmaisua. Raatimme ja smack-down lip-sync varmistavat että spektaakkelimaisin Drag voittaa pokaalin. Älä missaa tätä rajoja rikkovaa extravaganzaa, joka juhlii Helsingin Drag-yhteisön rohkeaa henkeä tänä Helsinki Pride -viikkona!

Paras Drag asu yleisöstä palkitaan, joten muista pukeutua!

Queer Gala 5

Juhli rakkautta, monimuotoisuutta ja itseilmaisua Extravaganza Queer Gala 5 – tapahtumassa, joka omaksuu Helsingin Pride-viikon eloisan hengen! Liity mukaan unohtumattomaan iltaan, joka täyttyy elävästä laulusta, joka resonoi inkluusion ja hyväksynnän tahtien kanssa; koe lumoavan burleskin taika ja upea dragin maailma. Queer Gala 5 lupaa ilon, yhtenäisyyden ja häikäisevän queer-taiteen yön, kun liitymme yhteen korostamaan rakkautta kaikissa sen kauniissa muodoissa

PÄÄESIINTYJÄ: Charity Kase (RuPaul’s drag Race UK).
Koko ohjelma julkaistaan kevällä 2024.

Yleisön paras asu palkitaan: tämä on tilaisuutesi loistaa mitä upeimmassa ja queereimmassa asussasi!

Lipputyypit:

Voit ostaa Festivaalipassin nähdäksesi molemmat esitykset erikoishintaan tai yksittäisen lipun kumpaankin näytökseen.

  • FESTIVAALIPASSI (Dragia 3 & Queer Gala 5): Peruslippu 57,5 € / Opiskelija, eläkeläinen, työtön 47,5 €
  • DRAGIA 3: Peruslippu 26,5 € / Opiskelija, eläkeläinen, työtön 21,5 €
  • QUEER GALA 5: Peruslippu 36,5 € / Opiskelija, eläkeläinen, työtön 29,5 €

Tietoa järjestäjästä: www.wearequeerlesque.com

We Are Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Drag, Circus and much more!


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot