fbpx

Susanna Palin & Nössö Nova

Susanna Palin palaa juurilleen musiikin pariin, säveltämään ja laulamaan tehtyään pitkän elokuvauran apulaisohjaajana ja tuotantopäällikkönä. Hän julkaisee esikoislevynsä Varjot väistyy pois 11.1.2023. Levyjulkkareita juhlitaan saman viikon lauantaina 14.1 Kulttuuritehdas Korjaamon Kulmasalissa klo 20:00. Mukana keikalla ovat Olli Ahvenlahti (piano), Anssi Växby (bassot), Ville Nurmi (kitarat), Heikki Pohto (saksofonit ja huilu), Pekka Kuorikoski (koskettimet) ja Severi Koivusalo (rummut).

Hyvin omakohtaisen levyn kappaleet ovat pääosin Susannan säveltämiä ja Timo Koivusalon sanoittamia. Levyllä on mukana ajankohtaisuutta henkiviä lauluja, kuten uusin single Valon voittavan nään, johon on vaikuttanut suuresti Ukrainan ja maailman tilanne. Levyn nimikappale Varjot väistyy pois on Susannan sanoin toivoa täynnä ja sen kantavia voimia ovat usko unelmiin ja tulevaan.

Susanna on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä kasvatustieteiden maisteriksi Åbo Akademista ja hän haluaakin työskennellä elokuvamaailman rinnalla myös alkuperäisellä alallaan musiikin parissa. Monipuolinen tausta ja Susannan rakkaus jazz-musiikkiin ovat kuultavissa kappaleella Lauantai toukokuun. Levyllä oleva käännösbiisi, Lisa Nilssonin Var är du min vän, nyt nimellä Tätä elämää sun kanssas saanut en, kuullaan myös keikalla.

Susanna on työskennellyt musiikinopettajana sekä laulusolistina, pianistina ja taustalaulajana tv-ohjelmissa sekä eri artistien levyillä. Hän on toiminut viime vuodet apulaisohjaajana kaikkiaan kuudessatoista kokopitkässä elokuvassa sekä yhdessä dokumentissa yhdessä puolisonsa Timo Koivusalon kanssa.

Elokuvamaailma on vaikuttanutkin Susannan musiikkiin. Hän on säveltänyt lauluja elokuviin: Nina Tapion ja Mikko Leppilammen esittämä laulu Jotain jää elokuvasta Kaksipäisen kotkan varjossa oli ilmestymisvuonnaan 2005 Radio Suomen soitetuin kappale. Susanna on säveltänyt lauluja lisäksi elokuviin Kalteva torni, Risto Räppääjä ja liukas Lennart sekä yhden laulun tämän syksyn uutuuteen Pelle Hermanni.
Levyn julkaisee Artista Filmi.

www.susannapalin.fi

Nössö Novan resepti on pehmeä saundi, moniääninen laulu ja groovaavat bassolinjat. Lopputuloksena on harmonisen soljuvaa eskapismia betonista tropiikkiin, jossa maailman maut sulautuvat kevyeen ja suoraviivaiseen, suomenkieliseen popmusiikkiin. Ei mitään bossa novaa vaan nössö novaa.”

Laulu & kitara NIKLAS NORDLING
Laulu & Basso FRANS ASTALA
Kitara EETU AALTO
Rummut SEVERI KOIVUSALO

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  14.1.2023 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  14.1.2023 23:30
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput 20€
  Liput ovelta 20€, mikäli jäljellä
  Eteispalvelumaksu 3,5€ peritään ovella (vain korttimaksu)

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  14.1.2023 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  14.1.2023 23:30
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput 20€
  Liput ovelta 20€, mikäli jäljellä
  Eteispalvelumaksu 3,5€ peritään ovella (vain korttimaksu)