fbpx

Sininen Huvimaja 35-v. juhlakeikka

Suomen eturivin bilebändi, jonka juuret juontavat viime vuosituhannelle! Vuosien varrella olemme juhlistaneet bändin virstanpylväitä Korjaamon Vaunusalissa ja nyt onkin aika juhlistaa bändin 35-vuotista taivalta Korjaamon Kulmasalissa. Bändi perustettiin vuonna 1988 Vanhan ylioppilastalon ”johonkin juhlaan, en muista mikä” varten. Vuosien varrella jäsenistö on vaihtunut.

Vierailijoita on bändissä nähty Suomen eturivin muusikoista lähtien ja useammankin keikan pelastaneita tuuraajia toki myös: ”Tämä tarjosi minulle elämäni parhaan iskelmäkokemuksen” ja ”Tämä bändi on tuuraajan painajainen”.

Edelliseen nähden outoa on, että emme koe soittaneemme iskelmämusiikkia koskaan. Painajaisuuteemme emme ota kantaa tässä. Bändi on rikkonut valtion ja jopa EU:n rajoja: kaksi keikkaa Virossa, yksi Brysselissä (Se on Belgiassa) ja kymmenen Sveitsissä – kiitos sikäläisen suomalaisyhteisön!

Sinisen Huvimajan ainutlaatuinen iso kokoonpano mahdollistaa laajan kirjon ohjelmistolle ja lauantaina 7.10 kuullaankin ikivihreitä helmiä Otis Reddingistä Ultra Brahan.

Bändi esiintyy yleensä enimmäkseen yksityistilaisuuksissa, joten nyt on upea mahdollisuus nähdä ja kuulla bändi julkisella keikalla!!! Onkin aika merkitä lauantai 7.10 kalenteriisi,  kaivaa tanssikengät kaapista ja valmistautua juhlistamaan syksyn alkua!

Aikataulu:

  • Ovet klo 19
  • Showtime klo 20

Liput: 

  • Ennakkoon peruslippu 18 €, Sininen Huvimaja Ry kannatuslippu 35 €, opiskelija/varusmies/eläkeläinen 10 €.
  • Ovelta peruslippu 20 €, Sininen Huvimaja Ry kannatuslippu 35 €, opiskelija/varusmies/eläkeläinen 12 €.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot