fbpx

Räjäyttäjät + Mara Balls

RÄJÄYTTÄJÄT SEKÄ MARA BALLS JYTÄÄ KORJAAMON VAUNUSALISSA TAMMIKUUSSA! 

Vuonna 2011 Jyväskylässä perustettu kolmihenkinen Räjäyttäjät on tullut tunnetuksi vauhdikkaista live-esiintymisistään ja suomenkielisestä jytärockistaan. Yli kymmenvuotisella urallaan yhtye on ansaitusti vakiinnuttanut paikkansa aikamme kotimaisen indieskenen kaanonissa. Räjä ’n’ rollia soittava yhtyeen ilmaisussa on juuri sopiva ripaus hölmöä tee-se-itse -tykittelyä, kunnon meininkiä sekä tarkkanäköisen rehellistä rokkia. Räjäyttäjät räjäyttää! Pauhu mahtava kertoo totuuden!

Räjäyttäjien jytä-skaala on mieletön – yhtyeen alkupään tuotanto on arvaamattomana kaahaavaa rupista ja nopeaa jytäävää garagerockia, albumillaan Räjä Elektrik Millenium (2016) bändi kaivoi esiin puoleestaan syntetisaattorit, ja irtaantui perinteisen rockbändin ja edellisten levyjensä kaavoista. Tuoreimmalla III (2019) -albumilla yhtye puolestaan istahtaa perinteisten svengaavien rock- ja blueskulkujen äärelle. Albumi on täynnä monenkirjavia sävyjä, lisäravinteita on nappailtu glam rockista, progesta sekä ensimmäisen britti-invaasion jälkihäröilyistä. Räjäyttäjät on koheesion asialla. Rock on ikuinen, uusi vesimiehen aika koittaa, kaikki kukat kukkivat, värit pärisevät.

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisi pitkään odotetun kolmannen studioalbuminsa ’Maranormaali ilmiö’ kesäkuussa 2022 (Stupido Records). Levyn myötä yhtye palasi lavoille ja on päässyt taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää.

”Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista.”

– Antti Luukkanen, Soundi

AIKATAULUT

20:00 Ovet
20:30 Mara Balls
21:30 Räjäyttäjät

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  13.1.2023 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  13.1.2023 23:55
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput 24,50€
  Liput ovelta 26€, mikäli jäljellä
  Eteispalvelumaksu 3,5€ peritään ovella. (Vain korttimaksu)

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  13.1.2023 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  13.1.2023 23:55
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput 24,50€
  Liput ovelta 26€, mikäli jäljellä
  Eteispalvelumaksu 3,5€ peritään ovella. (Vain korttimaksu)