fbpx

Pesola: Rakkaudesta Popedaan, DJ Timo T.A. Ikuri

Pesola: Rakkaudesta Popedaan (ystävänpäiväkeikka), DJ Timo T.A. Ikuri (Creat)

Ke 14.2.2024 Vaunusali (huom, paikka vaihtunut Kulmasalista Vaunusaliin!)
Ovet ja DJ klo 18 alkaen
Pesola klo 19
Numeroimattomat istumapaikat
Ikärajaton

Popeda on yksi suomirokin kiistattomista legendoista, mutta yhtyeen äijämeininki on myös jakanut vahvasti mielipiteitä. Vuonna 2017 helsinkiläinen muusikko Jouni Salasola (ent. Pesola) halusi kohdata omat Popeda-mörkönsä ja tuloksena syntyi Pesola-yhtye sekä akustiseen ilmaisuun kallellaan olevia herkkiä pop-sovituksia sisältävä levy Rakkaudesta Popedaan.

Yhtyeen taival jäi lyhyeksi, koska levyllä naisosuuksia laulava ja viulua soittava Hanna Nikula menehtyi nopeasti levyn ilmestymisen jälkeen vuonna 2018. Pesola-yhtye ei koskaan ehtinyt soittaa edes levynjulkkarikeikkaa.

Viiden vuoden mietinnän jälkeen Jouni ja yhtyeen muut jäsenet Markus Wallo ja Hannan veli Jussi Nikula päättivät herättää Pesola-yhtyeen henkiin vielä yhden keikan ajaksi. Luvassa on ystävänpäivän kunniaksi ainutlaatuista Popeda-herkistelyä yhtyeen ja vierailevien muusikoiden toimesta. Hannan muistolle. Rakkaudesta Popedaan.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot