fbpx

M (Levyjulkkarit) + Lyyti

Solina Records julkaisee kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpiin tekijöihin kuuluvan M:n, eli Minja Kosken neljännen albumin maaliskuun loppupuolella. Kyseessä on poikkeuksellisesti cover-albumi, joka sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita 1960-luvulta. Yhdeksän biisin kokonaisuus sisältää muun muassa Laila Kinnusen, Carolan, Ankin ja Tamara Lundin tunnetuksi tuomia kappaleita. Albumilta julkaistut singlet ”Sinun omasi” ja ”Tanssilaulu” ovat saaneet haltioituneen vastaanoton.

Albumin on tuottanut Miikka Ahlman. Sovituksista ja soitannasta artistin ja tuottajan kanssa vastaavat Aleksi Kaufmann, Jussi-Pekka Parviainen ja Simo Saukkola.

M-artistille on kolmen julkaistun albumin myötä sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi, ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla.

Levynjulkaisukiertueella tullaan 60-luvun iskelmien lisäksi kuulemaan artistin omia kappaleita kolmelta aikaisemmalta M-albumilta.

Keikoilla kuultava kokoonpano on seuraava:

 

Laulu: Minja Koski
Koskettimet: Aleksi Kaufmann
Kitara: Jussi-Pekka Parviainen
Basso: Simo Saukkola
Rummut: Miikka Ahlman

LYYTI

Tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti tekee omaleimaista runoelmapoppia, jossa toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä. Lyytin ylistystä kerännyt toinen albumi Toiveet ja helyt ilmestyi syyskuussa 2021. Lavalla Lyytin herkkä karisma hurmaa sydänjuurakoita myöten. Viisihenkisen yhtyeen keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä.

Lyytin toinen pitkäsoitto ”Toiveet ja helyt” on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Mihin voi soittaa, kun metsäpalo leviää näytöltä yksiön eteiseen? Akku tyhjä, muisti täynnä, mutta vedetään silti päätyyn asti, käydään kuokkavieraina hautajaisissa ja juostaan huomion perässä paljain jaloin lumeen, ihan huvikseen vaan.

”Bändiesitys on kappaleita palveleva, Lyytin itsensä olemus kaiken keskipisteenä itsevarma. Kaikesta paistaa ymmärrys siitä, mitä ollaan tekemässä. Ihanaa on, ettei ilmeisiä verrokkeja tule missään vaiheessa mieleen tämän runoelmapopin äärellä. Sen biiseissä on ideaa ja intensiteetissä jotain verratonta.”

⭐️⭐️⭐️⭐️
– HS 8.9.2021

 

Tapahtumalla on sairastapauksen vuoksi uusi päivämäärä on 14.5. Ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Ellei uusi päivämäärä sovi, liput voi palauttaa osoitteessa:  https://www.tiketti.fi/palautalippuja.

 

Liput ennakkoon alk.  19,50
Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.
Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella.

Ovet 20:00

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoista: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  14.5.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  14.5.2022 23:55
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk.  19,50€
  Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.
  Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  14.5.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  14.5.2022 23:55
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk.  19,50€
  Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.
  Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella.