fbpx

Kasarihevi-ilta: Rare Maiden, Faijas Con Dio, Innocent Victims

la 11.1.2024 Kulmasali, Kulttuuritehdas Korjaamo
Liput: ennakkoon 22,5 € / ovelta mikäli jäljellä 25 €
Ovet 19:00, Keikka alkaen 20:00
K18

Rare Maiden on vuonna 2015 perustettu tribuuttiyhtye, joka keskittyy Iron Maidenin harvemmin livenä soittamiin kappaleisiin. Tällä kertaa keskitymme kuitenkin Iron Maidenin yhteen merkittävimpään albumiin Powerslaveen, jonka ilmestymisen 40-vuotisjuhlan kunniaksi soitamme koko albumin alusta loppuun Aces Highsta Rime of The Ancient Marineriin. Rare Maiden soittaa kappaleet Iron Maidenin soittoa kunnioittaen: kitarasoolot kulkevat nuotilleen, basson ja rumpujen yhteispeli pitää rytmit kasassa ja kaiken päälle laulajamme Steve tavoittaa korkeimmatkin nuotit ja hänen energiansa pitää tunnelman vähintään yhtä korkealla.

Rare Maiden:
Manu Marttinen, kitara
Joni Koivumäki, kitara
Stephen Baker, laulu
Henri Markus, basso
Samuli Häkkilä, rummut

Faijas Con Dio on vuonna 2018 perustettu yhtye, joka keskittyy Ronnie James Dion kahden ensimmäisen soololevyn Holy Diverin ja Last In Linen klassikkokappaleisiin. Faijasin tavaramerkki on tiukka yhteissoitto, joka saa paatuneimmankin hevarin puntit vipattamaan. Settiin kuuluu myös yksi tai kaksi Rainbow-klassikkoa.

Faijas Con Dio:
Manu Marttinen, kitara
Jani Hongisto, basso
Pasi Kivioja, laulu
Samuli Häkkilä, rummut

The Innocent Victims on suomalainen pitkän linjan Uriah Heep -tribuuttibändi joka on kerännyt kehuja myös itseltään ”emobändiltä”. Keikoillaan The Innocent Victims soittaa klassikoiden lisäksi biisejä joita Uriah Heep itse harvemmin soittaa. Bändin soundi perustuu hienoihin laulutulkintoihin, virtuoosimaiseen kitaran ja basson käsittelyyn, varmaan rumputyöskentelyyn ja aitoihin Hammond- ja Moog-kosketinsointeihin. Kokonaisuuden kruunaavat moniääniset stemmalaulut esikuvan mukaisesti.

Innocent Victims:
Sami Koivisto, laulu
Jussi Enkovaara, kitara ja taustalaulut
Pia Korpela, basso, lead- ja taustalaulut
Juha Hämäläinen, rummut ja taustalaulut
Tomi Korpela, koskettimet ja taustalaulut


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot