fbpx

Christopher (DK)

Christopher (DK)
Ti 28.11.2023 Vaunusali, Korjaamo, Helsinki
Ovet klo 20.00
Keikka n. klo 21.00
Lipunhinta palvelumaksuineen alkaen 27,5 €
Ei ikärajaa


Netflixin katsotuimman elokuvan tähti, tanskalaislaulaja Christopher hurmaa suomalaiset marraskuussa

Huippusuositun ”A Beautiful Life” -elokuvan tähti, laulaja-näyttelijä Christopher saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja konsertoi Helsingin Korjaamolla tiistaina 28. marraskuuta. Konsertin pääsyliput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 21.7. klo 12.

Tanskalainen laulaja-näyttelijä Christopher on tehnyt uraa jo useamman vuoden ajan, mutta hänen läpimurtonsa maailmanmaineeseen on tapahtunut kesän 2023 aikana. Suosion takana on Netflixissä kesäkuun alussa julkaistu elokuva “A Beautiful Life”, joka nousi pian ilmestyttyään Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi koko maailmassa. Christopher näyttelee elokuvassa pääroolin, minkä lisäksi hän on säveltänyt ja esittänyt elokuvan soundtrackin.

Christopherin musiikkiura sai alkunsa reilu vuosikymmen sitten, kun 19-vuotiaan tanskalaisnuorukaisen demot tekivät vaikutuksen EMI Recordsin/Parlophonen pomoihin jotka antoivat lahjakkuudelle levytyssopimuksen. Aloitteleva artisti oli peritanskalaisen vaatimaton, mutta samaan aikaan hän erottui edukseen kiistattomalla lahjakkuudellaan, periksiantamattomuudellaan ja valloittavalla hymyllään. Uransa aikana laulaja on voittanut lukuisia palkintoja ja noussut useilla kappaleillaan listojen kärkeen Aasiassa, missä hän on kerännyt laajan fanikunnan. Christopherin musiikkia on striimattu maailmanlaajuisesti yli 3 miljardia kertaa.

Yksi Christopherin tähän mennessä merkittävimmistä konserteista nähtiin toukokuussa 2023, kun tanskalaisartisti oli maineikkaan Soul Jazz Festivalin pääesiintyjä Etelä-Koreassa. Tuon esiintymisen jatkoksi artistia odottaa vuosien 2023 ja 2024 aikana iso määrä konsertteja eri puolilla maailmaa.

Christopherin musiikki on jo osoittanut lumovoimansa globaalilla tasolla, ja kun artisti on nyt
tehnyt menestyksekkään debyytin myös näyttelijänä, voi hänen tähtensä povata vain jatkavan rakettimaista nousuaan.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  28.11.2023 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  28.11.2023 23:55
 • Paikka
 • EI IKÄRAJAA.
  EI IKÄRAJAA.

  Ei ikärajaa

 • LIPUT

  Liput 25 euroa + palvelumaksut

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  28.11.2023 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  28.11.2023 23:55
 • Paikka
 • EI IKÄRAJAA.
  EI IKÄRAJAA.

  Ei ikärajaa

 • LIPUT

  Liput 25 euroa + palvelumaksut