fbpx
Korjaamo Kino Logo

Turvallisesti leffaan Korjaamo Kinossa

Turvallinen ja viihtyisä elokuvakokemus meille kaikille

Tervetuloa Korjaamo Kinoon! Noudatamme turvallisuustoimenpiteitä kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Henkilökuntamme tulee Kinoon vain terveenä – tulethan siis sinäkin.

Turvavälit Korjaamo Kinossa

Saliimme on myynnissä rajoitettu määrä paikkoja. Salin istumapaikat ovat numeroitu. Seurueiden väliin jätetään turvavälit.
Avulias henkilökuntamme auttaa mielellään turvaväleihin liittyvissä kysymyksissä.

Maskisuositus Korjaamo Kinossa

Suosittelemme maskin käyttöä alueellisen ohjeistuksen mukaisesti silloin kun asioit Korjaamo Kinon tiloissa, elokuvasali mukaan lukien.

Osta leffalippusi turvallisesti Korjaamo Kinossa

Suosittelemme ostamaan liput verkosta ennakkoon, jotta kontaktit elokuvateatterissa pysyisivät mahdollisimman vähäisinä.
Liput voi ostaa myös paikan päällä Korjaamo Kinon lipunmyynnissä maksukorteilla ja lähimaksutavoilla, sekä sarjalipuilla kulttuurimaksutavoilla. Vastaanotamme myös käteistä, mutta suosittelemme etämaksun käyttöä. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Tehostettu siivoaminen Korjaamo Kinossa

Henkilökuntamme puhdistaa kosketuspinnat, kuten salin ovenkahvat ja käsinojat, aina näytösten välissä. Tarjolla on desinfiointipisteitä sekä helppo käsienpesumahdollisuus.

Avulias ja osaava henkilökunta Korjaamo Kinossa

Kaikki työntekijämme ovat saaneet hygienia- ja turvallisuuskoulutuksen. Henkilökuntamme käyttää asianmukaisia suojavarusteita, kuten maskeja ja hanskoja, alueellisten ohjeistusten ja tarpeiden mukaisesti.