fbpx
Korjaamo Kino Logo

Korjaamo Kino

Töölön oma elokuvateatteri

Korjaamo Kino on kaupunkilainen korttelikino, joka esittää niin odotettuja ensi-iltoja kuin rakastettuja klassikoita. Viihtyisässä aulassamme tuoksuu tuore, itsetehty popcorn. 

Helsingin Töölön yli sata vuotta vanhojen ratikkahallien tiloihin perustettu Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimpia itsenäisiä kulttuurikeskuksia. Historiallisesta kiinteistöstä löytyy Kinon lisäksi laadukas bistroravintola, valokuvataiteen galleria, modernit kokoustilat, virtuaalistudio, elävää musiikkia ja kulttuuritapahtumia.

Korjaamo Kino avautuu jälleen 30.9.!

On jälleenkohtaamisten aika: uudistettu Korjaamo Kino avautuu yleisölle torstaina 30.9. Tervetuloa avajaisiin klo 16 alkaen! Luvassa on livemusiikkia, yllätyksiä ja ravintolatarjouksia. Illan isäntänä toimii Korjaamo Kinon ”Kummisetä” Antti Luusuaniemi.

Maailman ensi-illassa torstaina 30.09. kauan odotettu 007 No Time To Die. Liput tulevat myyntiin Korjaamo Kinon uudistettuun verkkokauppaan tiistaina 27.9. Yritysnäytökset ovat varattavissa jo nyt!

Tilaa Korjaamo Kinon uutiskirje niin saat aina uutta tietoa Korjaamo Kinosta ensimmäisten joukossa!

Elokuvasali Auditorio Korjaamo
34. Rakkautta & Anarkiaa

RAKKAUTTA & ANARKIAA 16.–26.9.2021

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on merkittävin ja suurin suomalainen elokuvatapahtuma. Kaupunkikulttuurin ystävät ja kyltymättömät cinefiilit kokoontuvat pääkaupunkimme elokuvateattereihin luomaan viilenevään syksyyn ainutlaatuista, lämmintä festivaalitunnelmaa.

Tänä vuonna 34. kertaa järjestettävä, vuonna 1988 perustettu tapahtuma juhlii elokuvataidetta ja esittelee ennakkoluulottomasti rohkeita, ristiriitaisia ja visuaalisesti häikäiseviä uusia elokuvia – myös uudistuvassa Korjaamo Kinossa.

JAMES BOND -yritysnäytökset varattavissa nyt!

Kohtaa sidosryhmät ja työkaverit vuoden kiistattomasti suurimman elokuvatapauksen äärellä!

Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

Oman ravintolamme catering-palvelut sekä Kulttuuritehdas Korjaamon kokoustilat ovat hyödynnettävissä saumattomasti Kinossa järjestettävän tapahtuman yhteydessä. Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen yritystapahtumaan löytyy siis helposti saman katon alta!

Ota rennosti ja nauti – me hoidamme loput!

YHTEISTYÖKUMPPANIT

kinot-logo
Europa Cinemas logo