fbpx

Katja Leppäkoski Kulttuuritehdas Korjaamon johtajaksi 1.3.2021 lähtien

Katja Leppäkoski

Laadun ja erinomaisen palvelun nimeen vannova Katja Leppäkoski on Korjaamon uusi johtaja.

Korjaamon uudeksi johtajaksi on valittu Katja Leppäkoski (FM, eMBA), joka aloittaa tehtävässä 1.3.2021. Leppäkoski on kokenut sekä verkostoitunut kulttuurin ja kohtaamisten ammattilainen. Leppäkoski on työskennellyt kulttuurialalla aiemmin mm. Pori Jazzin ja Helsingin Musiikkitalon toimitusjohtajana. Viimeisten vuosien aikana Leppäkoski on työskennellyt yrittäjänä erilaisten kaupallisten kiinteistöhankkeiden parissa sekä HR-konsulttina.

”Olemme erittäin innoissamme, että saamme Katjan mukaan rakentamaan Korjaamosta entistäkin elämyksellisempää ja vaikuttavampaa kokonaisuutta. Hän tuo tullessaan mukanaan vahvaa kulttuurialan kokemusta, mutta aivan yhtä lailla osaamista yritysyhteistöistä sekä kaupallisista kumppanuuksista. Lisäksi Katjan kokemus toiminnan kehittämisestä, niin henkilöstön kuin konseptoinnin osalta, tuo Korjaamolle arvokasta osaamista meidän uusien omistajien rinnalle”, iloitsee Ratikka Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tim Livson.

”Olen todella innoissani päästessäni johtamaan Kulttuuritehdas Korjaamoa ja vastaamaan sen toiminnan kehittämisestä ja uudistamisesta. Erityisen arvokkaana pidän sitä, että monipuolisen, osaavan ja idearikkaan omistajatiimin kanssa meille syntyi yhteinen sävel todella nopeasti. Näen Korjaamossa valtavasti potentiaalia aivan samoin kuin uudet omistajatkin. Kulttuuritehdas Korjaamon hieno, kerroksellinen ympäristö ja loistava sijainti antavat erinomaiset puitteet erilaisille elämyksille. Panostamalla niin miljöön, kulttuurisisällön kuin kaupallisten palveluidenkin kehittämiseen tavoitteenamme on luoda kaupungin vetovoimaisin, tunnelmallisin ja mielenkiintoisin kohtaamispaikka. Olen erittäin iloinen, että saan olla mukana rakentamassa Korjaamon tulevaisuutta yhteistyössä osaavan ja sitoutuneen tiimin kanssa”, toteaa Katja Leppäkoski.

Kulttuurikeskus Korjaamon operatiivinen toiminta on keskittynyt viime kuukausina pääasiassa virtuaalisten ja hybridisisältöjen sekä -tapahtumien luomiseen ja toteuttamiseen yritysasiakkaille. Korjaamolla on uusien omistajien toimesta kunnostettu tiloja vastaamaan tämän hetken asiakastarpeita ja teknisiä vaatimuksia. Korjaamon omassa ravintolassa käynnissä oleva mittava remontti on loppusuoralla ja uudistuneiden ravintolatilojen sekä uuden laadukkaan ruokatuotteen kanssa tullaan markkinoille kevään aikana.

”Koronatilanteesta johtuva ravintolan, Korjaamo Kino -elokuvateatterin sekä Korjaamon tapahtumatilojen keikkatoimintojen kiinniolo jatkuu valitettavasti vielä toistaiseksi. Toivomme, että pääsemme pian avaamaan uudelleen myös kuluttaja-asiakkaillemme entistä ehompana”, kertoo Tim Livson Korjaamon lähiaikojen kuulumisista.

Korjaamon kokonaisuudesta kehitetään kaikilta toiminnoiltaan kaupungin mielenkiintoisinta ja palveluiltaan poikkeuksellisen laadukasta kohtaamispaikkaa niin kaupunkilaisille, kulttuuritoimijoille kuin yritysasiakkaillekin – nyt myös uuden johtajan voimin.

LISÄTIETOJA:
Mikko Riistama
Livson Group, Korjaamon va. johtaja
+358 50 307 7706

Katja Leppäkoski
+358 40 1513058