Korjaamon taiteiden yö

23.08.2018, Kesäpiha
Kesäpiha

Poikkitaiteellinen kattaus musiikkia, lavarunoutta sekä tanssin ja nukketeatterin yhdistelmää.

Korjaamon taiteiden yö

Korjaamon Taiteiden yö tarjoilee poikkitaiteellisen kattauksen musiikkia, lavarunoutta sekä tanssin ja nukketeatterin yhdistelmää – ja antaa esimakua siitä, mitä Korjaamon syksyn ohjelmistossa on luvassa.

KARINA
Helmikuussa ensimmäisen pitkäsoittonsa julkaissut Karina soittaa elokuvallista ja ihanan naivistista pop-musiikkia.

HELI LAAKSONEN
Seitsemän runokiertueen veteraani, sanamaija Heli Laaksonen lavaihmettelee elämänmenoa ja lukee runojaan – erityisesti uudesta numerorunokirjastaan Ykköne. Rauman Lapissa elelevä Heli esittää kysymyksen: Voik lounaismurttel kirjotta nykyrunout? Tul omil korvil kuulustelema.


HARRI HERTELL
Hertell on helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, DJ ja kulttuurituottaja. Spoken word -artistina Hertell tunnetaan mm. dub poetry -yhtye Dubroksen sekä Hertell & Hertell -duon keulahahmona. Hertell on kirjoittanut viisi runoteosta, joista tuorein Pelotta julkaistiin toukokuussa 2018. Korjaamolla Hertell kuratoi ja houstaa viime keväänä aloittanutta Helsinki Spoken Word -klubia.

HEPPATYTÖT
Yksin ja pareittain niin tytöt kuin hevosetkin ovat hallittavissa. Laumana he ovat uhka. Heppatytöt on tanssia ja nukketeatteria yhdistävä näyttämöteos tytöistä, hevosista ja näiden kahden ”lajin” ainutlaatuisesta suhteesta. Taiteiden yönä Korjaamolla syksyllä kantaesityksensä saavasta teoksesta nähdään kahden esiintyjän sneak peak -versio.


AIKATAULU
21.00 Karina
20.00 Heli Laaksonen, Harri Hertell / spoken word -esitykset
19.00 Heppatytöt: sneak peak -tanssiesityksestä

Korjaamon Baari & Keittiö tarjoilee koko illan grilliherkkuja isompaan ja pienempään nälkään ja kyytipojaksi löytyy klassikkodrinkkejä, hyviä oluita ja viinejä. Vielä ehdit nauttimaan kesäpihan hiiligrillin annoksista!

VAPAA PÄÄSY

Korjaamon neuvonta

ma-pe 09:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Baari & Keittiö

ma-to 11:00-23:00

pe-la 11:00-02:00

su 11:00-20:00

Lounas arkisin Baari & Keittiössä klo 11–14 ja brunssi la-su klo 11–15. Keittiö ja grilli auki arkisisin ja lauantaisin klo 16–22 ja sunnuntaina klo 16–20.

Yhteystiedot

info@korjaamo.fi

Neuvonta & Korjaamo Kino: +358 400 824 229 Tapahtumien lipunmyynti: +358 44 700 8822

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.