Logo
Ajankohtaista
Tapahtumakalenteri
Ruoka ja juoma
Liity jäseneksi
Järjestä tapahtuma
Tilat
Tapahtumapaketit
Info
Näin löydät meidät
Yhteystiedot
Korjaamo
Avoimet työpaikat
Ratikkamuseo
Media
Kumppanit
EN

Korjaamo x Singa Open Air Karaoke

12.07.2018, Kesäpiha
Musiikki, Kesäpiha

Maailmalta tuttu ulkoilmakaraokekonsepti on viimein löytänyt tiensä Helsinkiin!

Korjaamo x Singa Open Air Karaoke

Maailmalta tuttu ulkoilmakaraokekonsepti on viimein löytänyt tiensä Helsinkiin! Open Air Karaoke tuo Korjaamon kesäpihalle pienen palan Shinjukua ja Berliiniä suomalaisten kansallisurheilulajin muodossa.

Karaoke pyörähtää käyntiin Helsinki-päivänä 12.6. ja jatkuu Korjaamon kesäpihalla valikoituina torstaina: 28.6., 12.7., 19.7., 2.8. klo 18-22.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!


MEET THE HOSTS:
Helsinki-päivänä karaokea emännöi toimittaja-juontaja-DJ Ina Mikkola, joka ennen pelkäsi kuollakseen karaokessa laulamista, mutta joka nykyisin rakastaa karaokea.

"Vuosi pari sitten ikään kuin vahingossa perustimme kavereiden kanssa arki-iltojen karaokekerhon, joka rohkaisi minua laulamaan ja kokeilemaan erilaisia biisejä. Karaokekerhossa on aina kannustava meno ja jokaisella oma karaokenimi. Omani on Timanttiananas. Bravuuribiiseihin kuuluu Gimmelin Roviolla, No Doubtin Don't Speak ja The Primitivesin Crash."

Kesätorstaisin karaokeisäntänä toimii puolestaan Teo "Pasilan Pavarotti" Ottelin, joka odottaa malttamattomana, että pääsee esittämään tulkintoja ainakin Ricky Martinin, Tom Jonesin ja Jari Sillanpään tuotannon helmistä.

"Karaoke on minulle elämäntapa, mutta ennen kaikkea se tarkoittaa mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua ystävien kanssa. Olenkin erittäin innoissani, että Korjaamo on tuomassa Karaoken Töölön sydämeen."

Karaokeillat ovat avoimia kaikille tasosta riippumatta – tervetuloa esittämään bravuurisi ja lempibiisisi Korjaamolle!

Korjaamon terassibaarista saat kostuketta kultakurkullesi ja grilli on kuumana kaikkina iltoina. Aitoon Shinjuku-tunnelmaan pääset nappaamalla purtavat Korjaamon Sushibar + Winesta.


MIKÄ SINGA?
Singa on luokkansa priimus, huippukattava karaokesovellus, jonka alati kasvavasta biisikirjastosta löytyy musaa suosituimmista hiteistä aina legendaarisiin klassikoihin asti. Olit sitten suomipoppari, hevari, kansainvälisen musiikin ystävä tai indiediggari, laulettavaa riittää jokaiseen musamakuun ja fiilikseen!

Tapahtuma Facebookissa

Baari & Keittiö

ma-to 12:00-23:00

pe 12:00-02:00

la 11:00-02:00

su 11:00-20:00

Korjaamon neuvonta

ma-to 11:00-18:00

pe-su 11:00-20:00

Yhteystiedot

info@korjaamo.fi

Neuvonta & Korjaamo Kino: +358 400 824 229 Tapahtumien lipunmyynti: +358 44 700 8822

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.