Liity korjaamolaiseksi – saat runsaasti etuja ja alennuksia

Oletko kiinnostunut teatterista, musiikista, kuvataiteesta, keskusteluista ja ajankohtaisista ilmiöistä? Korjaamolaisia yhdistää halu iloita kaupungista ja kulttuurista – ja löytää uusia juttuja. Liity sinäkin meihin!

Korjaamolaisena saat:

Korjaamo Kinon normaalihintaisiin näytöksiin 10 eurolla (norm. 11 €)

Ensimmäisenä tiedon uusista tapahtumista uutiskirjeissä

Vain korjaamolaisille suunnattuja valikoituja etuja

-10–20 % keikoista ja tapahtumista (riippuen keikasta/tapahtumasta)

Kuukausittain vaihtuvia tarjouksia Korjaamon Baari & Keittiössä

Voit liittyä jäseneksi – *tai jos olet jo korjaamolainen, päivittää yhteystietosi* – täyttämällä oheisen lomakkeen ja painamalla Lähetä-painiketta. Etuihin oikeuttava jäsenkortti postitetaan antamaasi osoitteeseen kahden viikon kuluessa. Korjaamolaiseksi liittyminen on maksutonta.

Kyllä, liityn korjaamolaiseksi!

Sähköposti:
Etunimi:
Sukunimi:
Puhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Olen kiinnostunut seuraavista Korjaamon sisällöistä (valitse sopivat alta):
Musiikki & keikat
Kulttuuri & tapahtumat
Ohjelmaa lapsille & perheille
Vuokrattavat tilat ja tapahtumapalvelut
Puheohjelma
Hyvinvointi
Olen kiinnostunut myös (valitse sopivat alta):

Töölö Urban -perheeseen kuuluvat lisäksi leffateatteri Korjaamo Kino, Rautatientorin talven ihmemaa Jääpuisto, Kauppatorin Allas Sea Pool sekä elokuussa 2018 Helsingin Torikortteleihin avautuva co-working-yhteisö Sofia Future Farm.

Korjaamo Kinosta
Allas Sea Poolista
Jääpuistosta
Sofia Future Farmista

Korjaamo Group Oy ja Töölö Urban Oy kunnioittavat yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Kerromme sinulle aika ajoin niistä tuotteista, palveluista ja sisällöistä, joista olet ilmoittanut olevasi kiinnostunut. Jotta voimme lähettää sinulle ajankohtaista tietoa, meidän on tallennettava henkilötietosi järjestelmäämme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Korjaamo Groupin tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta.

Ruksi alla olevat laatikot, jos annat meille suostumuksesi olla sinuun yhteydessä yllä mainitussa tarkoituksessa sekä tallentaa antamasi henkilötiedot:

Annan Korjaamolle ja Töölö Urbanille luvan lähettää minulle kiinnostuksen kohteisiini liittyviä muita viestejä.
Tilaan kiinnostuksen kohteisiini liittyvän Korjaamon uutiskirjeen

Korjaamon neuvonta

ma-pe 09:00-20:00

la-su 11:00-20:00

Baari & Keittiö

ma-to 11:00-23:00

pe-la 11:00-02:00

su 11:00-20:00

Lounas arkisin Baari & Keittiössä klo 11–14 ja brunssi la-su klo 11–15. Keittiö ja grilli auki arkisisin ja lauantaisin klo 16–22 ja sunnuntaina klo 16–20.

Yhteystiedot

info@korjaamo.fi

Neuvonta & Korjaamo Kino: +358 400 824 229 Tapahtumien lipunmyynti: +358 44 700 8822

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.