fbpx

Korjaamo Kino: Avajaiset

Elokuvasali Auditorio Korjaamo

Tervetuloa uudistuneen Korjaamo Kinon jälleenavajaisiin! Uudistunut aulamme palvelee jatkossa viihtyisänä elokuvan olohuoneena, jossa tuoksuu aina tuore popcorn.

Avajaisia juhlitaan 30.9. klo 16 alkaen. Luvassa on juhlahumua ja jälleennäkemisen riemua punaisella matolla.

Korjaamo Kinon uusi aula on kokonaisvaltaisen elokuvakokemuksen olohuone. Viihtyisässä ja elämyksellisessä elokuvateatterissa on myös muun muassa uusi viinibaari, jossa voi viettää leffaillan etkoja ja jatkoja. Korjaamon Baari & Keittiö on niinikään päivittänyt sekä laatustandardejaan että menuaan. Keittiössä yhdistyvät moderni keittotaito ja klassiset, sesongin mukaiset raaka-aineet, lopputuloksena maukas ja konstailematon ruoka.

Avajaisten ohjelmassa on 007 No Time To Die -elokuvan maailman-ensi-ilta (liput tulossa myyntiin pian), livemusiikkia, ravintolatarjouksia ja yllätyksiä.

Juhlatunnelmissa on mukana myös Korjaamo Kinon oma ”Kummisetä” Antti Luusuaniemi, joka on yksi Kulttuuritehdas Korjaamon uusista omistajista.

– Korjaamo Kino on vastaus niille elokuvissakävijöille, jotka haluavat yhdistää hyvän leffan, laadukkaan ruuan ja vimpan päälle viinit. Stadin ytimessä voi jatkaa keskusteluja elokuvista Korjaamon ravintolassa tai sopia treffit ennen leffaa Korjaamon baariin, kuvailee Kummisetä Luusuaniemi Korjaamo Kinon tarjontaa.

– Stadin ykköselokuvateatteri tarjoaa leffaillan kaikilla herkuilla – myös näytöksiä, joihin voit ottaa lempiherkkusi mukaan. Mä ainakin tiedän, missä jatkossa nautin ensi-illoista! Nähdään Korjaamo Kinosssa!

Avajaisista alkaen Korjaamo Kino on avoinna joka päivä.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  30.9.2021 16:00
 • Kategoria
 • IKÄRAJA

  Avajaisiin ei ikärajaa
  007 No Time To Die K16

 • LIPUT

  Avajaisiin vapaa pääsy
  007 No Time To Die -liput tulossa myyntiin pian