fbpx

Peruttu: Korjaamo 360°: Pessa + Tactic L

KEIKKA ON VALITETTAVASTI PERUTTU.  Lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Monilahjakkuudet Pessa sekä Tactic L esiintyvät Korjaamo 360°-klubilla lokakuussa!

Pessa on artistina R&B:n, jazzin ja hiphopin välimaastossa lahjakkaasti suunnistava monilahjakkuus. Kuopiolainen nuori muusikko, oikealta nimeltään Lorenzo Laakso on herättänyt kiinnostusta monelta taholta lähes kokonaan itse luodun debyyttialbuminsa Jazzijäbä tiimoilta. Kotistudiossa syntynyt albumi tuo esille artistin musikaalisuuden ja halun luoda jotain uutta Suomen musiikkikentälle. 11 vuotta trumpettia soittanut Pessa opiskelee Kuopion konservatoriossa, artistilla on tavoitteena kehittyä myös kosketinsoittimien, kitaran ja basson soittajana.

Vaihtoehtoista pop ja R&B -musiikkia tekevä Tactic L on yksi levy-yhtiö Capitol Recordsin tulokkaista. Ennen levytyssopimusta artisti on julkaissut omakustanteena singlen Malibu, sekä vieraillut Sexmanen ja Williamin kappaleilla. Artisti tunnetaan edellämainittujen lisäksi kappaleista saat mut tuntee, loppuu ja illat, sekä uusimmasta julkaisusta avaruuteen (feat. Heviteemu & Figaro).

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Yhteistyössä Radio Helsinki.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  1.10.2022 21:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 19€ sis palvelumaksu Liput ovelta 22€, mikäli jäljellä. Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella