fbpx

Pykäri (levyjulkkarit)

Pe 10.5.2024 Vaunusali
Ovet 20:00, Keikka 21:00
Liput Tiketistä: ennakkoon 25,5 € / ovelta mikäli jäljellä 26 €
K18

Pykäri julkaisee tulevan U.F.O.-albuminsa ensimmäisen singlen Moi! Teatraalisuuden, kansanmusiikin ja indie sleazin välillä tanssahteleva projekti on todiste Pykärin moninaisuudesta. Kappaleen musiikillinen pohja on eurodancessa, mutta pinnalta taas 70-luvun lopun punkkia ja suomalaista kansanmusiikkia yhdistettynä. Kappaleella kohtaa epävireinen Hellas-piano, yksi yhden soinnun bassokuvio, kolmihenkinen punk-yhtye, sekä flirttaileva kansanmusiikkikuoro Kardemimmit.

Mikko Pennasen kanssa yhdessä tuotetun kappaleen tarinan artisti kertoo näin: “Muutuin ufoksi ja halusin näyttää menestyvän ufon Helsingissä. Se tuntui oikealta. Ufot kuvataan usein ulkopuolisina vierailijoina, mutta halusin näyttää ufon tyytyväisenä bisnesvaikuttajana joka on kotiutunut Helsinkiin. Ufo käy kahvilla, tekee bisnestä ja allekirjoittaa sopimuksia. Ja välillä nauttii smoothien tai torikahvin.”

Jo pitkään suomalaisessa indie-skenessä vaikuttaneelle artistille tuleva pitkäsoitto U.F.O. on tähänastisen uransa asti tärkein levy.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Event Details
Event Details