fbpx

Dina Ögon (SE)

Dina Ögon (SWE)
La 2.3.2024 Vaunusali, Korjaamo, Helsinki
Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

K18
Liput palvelumaksuineen alkaen 29 euroa.


Nousukiitoaan jatkava ruotsalaisyhtye Dina Ögon maaliskuussa Suomeen 

Näkemyksellisen monipuolisella pop-musiikillaan hurmaava Dina Ögon palaa Helsingin Korjaamolle lauantaina 2. maaliskuuta 2024! Ruotsalaisyhtye julkaisee helmikuussa kolmannen studioalbuminsa, jota juhlistava kiertue tuo yhtyeen myös Suomeen. Albumin ensimmäinen single julkaistaan perjantaina 29.9.

Dina Ögon on noussut kahdella tähänastisella albumillaan yhdeksi Ruotsin musiikkiskenen kiinnostavimmista tapauksista. Yhtyeen omaleimaisessa soundissa yhdistyvät ruotsalaisen pop-tradition kaiut, psykedeeliset vaikutteet ja globaalin rytmimusiikin syke.

Yhtyeenä Dina Ögon on vielä melko tuore tapaus, mutta sen jäsenillä on pitkä historia musiikin saralla. Kitaristi Daniel Ögren on soittanut Anna Von Hausswolfin sekä Sven Wunderin yhtyeissä ja julkaissut musiikkia myös omalla nimellään. Omista albumeistaan tunnetaan myös taidokas laulaja Anna Ahnlund.

Dina Ögonin tarina sai alkunsa, kun Ahnlund vieraili Ögrenin albumilla. Inspiroivan yhteistyön jatkoksi kaksikko päätti perustaa yhteisen bändin, johon he pyysivät mukaansa Love Örsanin (basso) ja Christopher Cantillon (rummut). Alkuperäinen ajatus oli tehdä soul-vaikutteista musiikkia, mutta sittemmin yhtye on haalinut sävellyksiinsä mausteita useammasta eri maailmankolkasta. Dina Ögönin jäseniä ovat innoittaneet muun muassa brasialaiset ja turkkilaiset artistit sekä Pat Methenyn ja Stevie Wonderin kaltaiset jenkkilegendat. Lopputuloksena on syntynyt omaleimainen ja kiehtova soundi, joka kuulostaa huolella ja rakkaudella vaalitulta.

Dina Ögon on kovassa nosteessa ja täyttää Pohjoismaissa yhä isompia konserttisaleja. Kehuja ovat keränneet myös bändin vuonna 2023 tekemät esiintymiset Suomessa. Seuraavan kerran ruotsalaisyhtye hemmottelee fanejaan Suomessa maaliskuussa 2024, kun konsertin alla julkaistavan Orion-albumin uudet kappaleet ja soundit valloittavat Korjaamon lauantai-illan.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Event Details
Event Details