fbpx

Paha Kurki (EP-julkkarit), Heikkinen (sinkkujulkkarit), Sandu (EP-julkkarit)

La 14.12.2024 Vintti
Ovet klo 19
Keikat alkaa 19.30
Liput: 12,5 €
K18

Paha Kurki

Helsinkiläinen power-trio, Paha kurki, tarjoilee uskomattoman raskaita riffejä ja häpeilemättömän tarttuvia pop-melodioita. Sanoitukset käsittelevät hellän ironisesti nuoren aikuisen sielunmaisemaa, ihmissuhteista mielen haasteisiin ja oman paikan etsimiseen nyky-yhteiskunnassa.

Korjaamon-keikalla Kurjet juhlivat loppuvuodesta 2024 julkaistavaa kolmatta EP:tään. Aiempien garage rock -julkaisujen rinnalle saapuu teos, jolla yhtye tutkii ilmaisunsa ääripäitä: mukaan mahtuu niin herkkä Ultra Bra -henkinen voimaballadi kuin myös yhtyeen raskaimmat nu metal -riffit huutolauluineen.

“Paha kurki syntyi tarpeesta pitää hauskaa. Lukioprogebändeissä me tehtiin vaikeeta musaa ja lähestyttiin tekemistä älyllisesti, mutta nyt kolmekymppisinä musaa tehdään sydämellä. Kappaleita kirjoitetaan vain sillon, kun on jotain sanottavaa”, yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Aaltio avaa bändin filosofiaa.

Yhtye tiivistää ydinsanomansa neljään sanaan: “Villiinnytään, vapaudutaan ja viihdytään!”

Rummut ja taustalaulu: Kasper Kilpeläinen
Basso ja taustalaulu: Tuomas Wiro
Laulu ja sähkökitara: Mikko Aaltio

Heikkinen

Heikkinen on Suomen katusoittokeisarinakin tunnetusta Juha Pekka Tapani Heikkisestä soolouralle lähtenyt artisti, joka tarjoilee kuulijalle keikallaan kaikki tunneskaalan tunteet. Viimeksi julkisesti livenä elokuussa 2021 esiintynyt Heikkinen tunnetaan loistavana esiintyjänä, mutta onko mies enää voimissaan vuosien jälkeen? Nähdäänkö lavalla katusoittajan akustinen kitara vai hautautuuko Heikkinen modernien ja tuotettujen konesoundien taakse? Heikkisen aiempaa tuotantoa on luonnehdittu neoklassiseksi trubaduurirockiksi, mutta Korjaamon keikan kunniaksi julkaistava “En tahdo syödä enää yksikseen” -single on pikemminkin trubaduurimoombahtonia. Oli miten oli, niin erikoissetti takuulla luvassa!

Sandu

Sandu on porilaislähtöinen, raikkalla R&B popilla tilaa raivaava artistitulokas. Vahvan musiikkitaustan omaavalla Sandulla on takanaan lukuisia keikkoja niin bassossa kuin koskettimienkin takana. Nyt soolouraan keskittyvä artisti heijastaa omiin kappaleisiinsa näkemystään maailmasta ja tunteista.

Artistin omakustanne EP ‘me olimme me’ julkaistaan 18.10. EP:n kappaleissa avataan ihmissuhteiden välisiä tabuja ja asioita, joista ei puhuta.

Korjaamolla sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä kuulemaan kaikki kappaleet livenä Sandun ensimmäisellä keikalla!


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Event Details
Event Details