fbpx

NOTO: NOTORIUS-albumijulkkarit, EBBE, Överi

Pe 4.10.2024 Kulmasali
Liput: ennakkoon 18,5 € / ovelta mikäli jäljellä 19 €
Ovet klo 20
K18

NOTOn uutta albumia juhlistetaan Korjaamolla 4.10.2024! Illan ovat avaamassa EBBE ja Överi

NOTO

NOTO on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan. NOTO on yksi nimistä, jotka tulevat lähivuosina viemään suomalaista pop-musiikkia yhä lähemmäs kansainvälisiä standardeja.

Taitavana laulajana ja luontevana esiintyjänä NOTO tarjoilee keikoillaan lämmintä ja helposti lähestyttävää tunnelmaa.

EBBE

Monen tietoisuuteen debyyttisinglellään “Mitä sä teet viel tääl” noussut EBBE on tullut jäädäkseen. Biiseissään balladeilla sekä moderneilla pop-soundeilla kekseliäästi leikittelevä artisti hehkuu kuuntelijaan tarttuvaa energiaa, joka ei päästä irti.

Klassisia instrumentteja rakastava EBBE kertoo lauluissaan tunteikkaita rakkaustarinoita, ammentaen tyylillisesti artistien kuten Adelen, Labrinthin sekä Tom Odellin musiikista.

Astuessaan lavalle EBBE valloittaa yleisön kirkkaalla laulullaan sekä esiintymisenergiallaan, joka muistuttaa Zara Larssonin karismaa.

ÖVERI

Parikymppisten Migen ja Oskarin muodostama duo Överi on suomalaisen rap-kentän kiinnostavin tulokas. Tyylikkäällä Komeetta-debyyttisinglellään skenen kiinnostuksen herättänyt Överi sainattiin vuoden 2020 aikana Etenee Recordsille ja tätä on seurannut useita julkaisuja. Kaksikko julkaisi kesällä 2023 tuplaplatinaa striimanneen, yhden vuoden kuunnelluimmista kappaleista, Stadin puistot (feat. AHTI), joka nousi Spotifyn Top 50 -listan kärkeen ja radiosoittoon. Överin ja NOTOn yhteissingle Kauniimpaa julkaistiin helmikuussa 2024 ja kappale nousi myös Spotifyn Top 50 -listalle 17.

Duon lisäksi kokoonpanoon kuuluu luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannila, jonka kanssa Mige ja Oskari ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Överin kiehtova soundi ja koukuttavat melodiat yhdistettynä kansainvälisiin biitteihin tekee siitä ehdottomasti seuraamisen arvoisen tulokkaan Suomen rap-kentällä!


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Event Details
Event Details