fbpx

Lyttä & Tohtori Getto, Shakkii (levyjulkkarit), Röge + DJ Loasteeze

Pe 1.11.2024 Vaunusali
Liput: ennakkoon  22,5 € / ovelta mikäli jäljellä 25 €
20.00 Ovet
20.30 Röge
21.30 Shakkii (levyjulkkarit)
22.30 Lyttä & Tohtori Getto
K18

Kiistatta suomiräpin mielenkiintoisin kaksikko, Lyttä & Tohtori Getto, starttaavat syyskuussa Suomea halkovan talven yli ulottuvan Huudi Menee Bäng Tourin! Samalla keikalla Shakkii juhlii myös Pelaa Shakkii -albumin julkaisua

Modernin lähiöräpin keskeisimmät hahmot julkaisivat alkuvuodesta toisen yhteisalbuminsa, josta kiertueen nimikin on saanut muotonsa. Maaliskuussa ilmestynyt omakustannealbumi “Kaks nimee” erottuu edukseen nykyräpin usein turhan geneerisestä massasta, sillä platalta on tiputettu turhat fillerit ja tracklist on täytetty rehellisillä rap-bängereillä, jotka toimittavat livenä sekä levyltä. Kokonaisuudelta löytyy muun muassa jatkoa legendaarisille Tohtori Getto spesiaaleille pt. 3 muodossa sekä fokusbiisi Turhaa, jolta löytyy albumin ainoa feattaaja Gettomasa. Oivaltavat lyriikat, vankka artikulaatio ja tarttuva flow – näistä rakentuu suomiräpin tehokaksikon live.

Shakkii on nostanut nykyhiphopin rimaa taiteellisella kunnianhimollaan ja tarttuvilla kappaleillaan. Monikerroksisuus ja luova perinteisten tyylien yhdistämien kuuluu ja näkyy Shakkiin biiteissä ja lyriikoissa. Kirahvi-EP:llä (2022) aloittanut Shakkii on pudotellut tulevaa albumia edeltäviä singlejä tiuhaan tahtiin, joista nostoina muun muassa Vespa (feat. Lyttä), Pooloo ja Fiilaa (feat. Wayne Amor ja Röge) ja viimeisimpänä kesäinen bängeri Leija. Nämä taidonnäytteet ovat antaneet hyvää esimakua 4. lokakuuta ilmestyvältä albumilta, jota kuuntelijat ovat odottaneet jo malttamattomasti.

Huudi Menee Bäng Tour

27.9. Bepop, Joensuu
12.10. Karma, Seinäjoki
26.10. Fame, Tampere
1.11. Korjaamo, Helsinki
9.11. Lutakko, Jyväskylä
29.11. Suistoklubi, Hämeenlinna
7.12. Torvi, Lahti
20.12. PaPaNa Bar, Inari
21.12. Selvä Pyy, Ylläs
10.1. Utopia, Turku
17.1. Olympia, Tampere
31.1. Opiskelijatapahtuma
1.2. Bar Nousu, Kuopio
7.2. 45 Special, Oulu


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Event Details
Event Details